Koble helt av 😊

Noen ganger er det bare sånn, at jeg ikke orker noe annet enn å sitte i godstolen å gjøre ingenting. Å det har ingenting med at jeg er sliten i kroppen. Nei, det er hode mitt som ikke orker å ta inn nye inntrykk!

I går etter jobb var det litt sånn…. Jeg orket ikke se på TV eller lese en bok eller blogge for den sakens skyld. Det var litt fult oppe i øverste etasje, noe det kan bli innimellom.

Det jeg da gjorde var å finne fram høyttalere min, og så gikk jeg inn på Storytel app'n å fant fram en Agatha Christie bok. Den ble lest av David Suchet, som har spilt Hercule Poirot i mange filmer.

Jeg hadde linet meg opp med både kaldt og varmt drikke, så jeg kunne sitte en stund å slappe av til David S som leste Mord på Nilen med stor innlevelse!

#velvære #lydbok #storytel #agathachristie #mordpånilen #davidsuchet #tirsdag #april #blogg

10 kommentarer
  1. For min del kunne vi kasta ut hele tv’n! Men han jeg deler hus med er ikke helt enig i det. Det hender jeg blir sittende igjen oppe i stua når han går ned i tv-stua, fordi jeg ikke orker alle lydene. Men jeg må ha det helt stille da. Hjelper ikke å høre lydbok heller.

  2. Marit: Å kaste ut tv’n kunne jeg nok ikke klart, men det å la den være avslutt noen kvelder går helt fint. Det hender jeg også må ha det helt stille, men ofte syntes jeg det kan være avslappende å lytte til lydboka… Ikke via hodetelefon, men via høytaleren :o))

  3. frodith: Noen ganger må både kropp og hode lande, og da er det greit at å sitte stille, helt stille. Ikke ofte jeg gjør det jeg heller, sitter jeg så holder jeg som oftes på med pc, nettbrett, mobilen eller noe håndarbeide :o))

  4. Ja sånn er jeg også..men jeg føler jeg slapper av med pc jeg da..da kobler jeg ut resten og bare driver med mitt..men lyd bok må jeg prøve..hører så mange sier det er så bra…Håper du er bedre i dag..og det er du tydeligvis..Ha en god kveld!

  5. dvergpinschere i mitt hjerte: Feberen er nesten normal igjen, men halsen krisler… Jeg har vært på jobb to av de tre jobbedagene mine, og det har gått ganske greit :o))

   Jeg kan nok slappe av med PC’n jeg også, men ikke helt… Skal jeg virkelig slappe av, setter jeg på Medwyn Goodall å lar gjernen flyte bort :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg