Jeg er litt spent….

På fredag gikk sykemeldingen min ut, og på morningen i dag skal jeg tilbake til legen igjen for en ny vurdering. Jeg har fortsatt vondt i skuldre og armene mine, noe som gjør meg veldig sliten…. Formen går fra akseptabel en dag, og så rett ned i kjelleren den neste. Noen ganger kan jeg våkne på morningen å føle at, ja i dag var det ikke så ille, og så i løpet av en time eller to kan det forandre seg, og jeg har mest lyst il å legge meg under dyna igjen.

Da jeg var hos legen sist, ble jeg sendt til UNILABS for å ta nye røntgenbilder. Det var noen år siden sist jeg hadde tatt røntgen, så legen mente det var på tide å ta noen nye. Jeg er veldig spent på om de viser noen forandringer, og gjør de ikke det så må jeg videre til trommelen…. Akkurat det er ikke noe jeg gleder meg til, for jeg er litt klaustrofobisk.
 

Doctor with arms crossed
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Etter at jeg har vært hos legen, skal jeg rett hjem for å skifte og så tilbake igjen for å gjøre ukens første treningsøkt.Siden at jeg fikk en sånn kraftig reaksjon for et par uker siden, har vi tatt et par steg tilbake for så å starte på nytt. Trening og øvelser er jo så viktig for både artrosen min, og for de vonde skuldrene mine, så det er noe jeg bare MÅ prioritere :o))

#sykemelding #legebesøk #vondter #sliten #artrose #nakke #skuldre #røntgen #trening #behandling #helse #mandag #mai #blogg

14 kommentarer

Siste innlegg