Dette var ikke vondt….

Det å våkne til at sola forsøker å snike noen stråler inn på soveværlset, sånn på undersiden av rullgardinen, er ikke vond! I tillegg sitter svarttrosten å synger sin vakre morgensang…. At jeg var trøtt glemte jeg med en gang, og kom meg ut av senga, ikke med et byks kanskje, men ganske raskt. Gradene lå på +5,5 C så det var litt friskt, men innen jeg hadde gjort meg klar til å gå var det steget til +10,1 C.

Det eneste jeg kunne høre da jeg kom ut i gården, var fuglene som kvitret og sang…. De som vanligvis forstyrrer stillheten hadde tydeligvis en sovemorgen, og jeg tenkte at sånn skulle man ha det hver eneste dag :o))

Sunny meadow
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

At jeg hadde vondter både her og der etter treningen i går glemte jeg helt, og kom ikke på det før jeg skulle sette meg inn i bilen. Jeg følte meg i så godt humør at jeg klarte å skive fra meg vondtene, og syntes egentlig at det var en fantastisk morgen :o))

Nå som klokket er 12:15 er himmelen helt blå og solen skinner her i Oslo, så jeg kan si med en gang at det blir “balkongliv” når jeg kommer hjem i ettermiddag :o))

Ha en strålende dag alle og enhver :o))

#smiler #nydelig #vær #sol #himmel #varme #godthumør #trives #fint #tirsdag #mai #blogg
 

10 kommentarer

Siste innlegg