En kjent og kjær person er tilbake

Når vi kommer mot midten av juni måned, begynner jeg å lengte…. Lengte at Sommar med Ernst skal begynne igjen, for uten ham og sommerprogrammet hans blir det ikke sommer. I dag var han endelig på plass igjen, og jeg med flere satt parat foran TV skjermen og fulgte med.

I programmene sine pusser han og teamet opp gamle hus eller gårder, samtidig som han viser hvordan man med enkle grep kan lage bord, krakker, lamper og annen pynt til hjemmet. Han er også flink på kjøkkenet, hvor han tryller fram deilige matretter og kaker. Han får alt til å virke så enkelt. Man får nesten lyst til å rive ned alt gammelt i sin egen leilighet, og fixe det opp igjen… Problemet er at det ikke hadde vært så enkelt da, hihi!

Denne sommeren er det en flott gammelt hus i to etasjer ved en sjø, som skal bli nytt. Det skal virkelig bli interessant å se hvordan det blir til slutt 😊 For de som er interessert så kan programmene sees på svensk TV 4.

Kjenner du til Ernst, og sommer programmet hans?

#ernst #sommarmedernst #sommer #innredning #oppussing #tv4 #juni #torsdag #blogg

8 kommentarer
  1. Siv Svanem: Jeg syntes det er et interessant og spennende interiørprogram + at man får se hvordan gamle og slitne hus kan fixes opp å bli litt mer moderne, samtidig som de beholder sitt særpreg :o))

  2. fruensvilje: Ikke så greit når man ikke har kanalen… Ernst Kirshteiger, som han heter var tidligere ansatt hos IKEA, som designer tror jeg. De siste årene har han hatt sommer og vinterprogram på henholdsvis SVT1 og nå på SVT4. Bare sånn for å informere litt :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg