Lørdagskveld i fargenes tegn

Det å ha en hobby kan ofte være fin avkobling fra alle tanker som surrer rundt i hode, og som gjør at man kanskje ikke har det så bra med seg selv. Noe som begynte som et lite tisfordriv for meg, og som tilslutt ble en hobby er fargelegging. Ikke fra slike enkle barnebøker, men innviklede og detaljerte tegninger. Bestis og jeg har delt denne hobbyen, og i hele fjor ble det virkelig mye fargelegging…

Dette året har ingen av oss egentlig klart å hente fram inspirasjonen og lysten igjen, så fargebøker og farger har blitt liggende godt forvart i den store bagen. Vi prøvde å starte opp igjen for en måned eller noe sånt siden, men lysten var ikke tilstedet så det ble pakket bort igjen.

Adults coloring book with vintage twist
Licensed from: mady70 / yayimages.com

I går bestemte vi oss for gjøre et nytt forsøk her hjemme hos meg…. Helt ærlig så lå ikke “sjela mi” i det til å begynne med, noe som sikkert kom av at jeg var så missfornøyd med fargevalgene jeg hadde brukt forrige gang. Heldigvis så kom både interessen og lysten når jeg begynte på neste tegning, hvor jeg brukte tid på å velge fargene litt mer nøye. Vi satt på hver vår side av kjøkkenbordet med esker og etuier med tusjer i alle regnbuens farger mellom oss, og skravla gikk i et om alt og ingenting. Alltid hyggelig når vi har disse hobby-kveldene våres.

På fredagen var vi innom Meny på Bryn for å kjøpe kyllingvinger til lørdagskvelden, men de hadde ikke fått inn noen. Da ble det klubber i stedet, som vi spiste til loff. De var godt krydret, og smakte utrolig godt på en varm sommerkveld :o)) Vi hadde selvsagt kjøpt alt for mye, og mens klubbene fortsatt var varme gikk jeg over til naboen…. De skulle faktisk ha det samme, men fortalte at de hadde kjøpt litt lite og var veldig glad for å få litt ekstra :o))

#fargelegging #fargeleggingforvoksen #fargebok #farger #hobby #venninekveld #samvær #lørdagskos #sommer #juli #lørdag #søndag #blogg

10 kommentarer

Siste innlegg