Ufrivillige modeller

Jeg tar ganske mange bilder i løpet av en uke, og ofte er det kattene mine som må være modeller. De syntes vel ikke at det er så veldig stas bestandig, noe blikket deres beskriver ganske tydelig. Det er som regel Ronja som blir litt sur når jeg stikker mobilen eller kamera opp i ansiktet hennes….

Ronja hadde lagt seg godt til rette på trommelen, og hadde nok tenkt å få seg en liten lur… Så kom mamsen med mobilen for å ta bilde, for hun fant ut at hun hadde ikke Snappet et eneste bilde i dag. Så veldig happy ble ikke pusen, men hun lå allikevel stille et par sekunder så jeg fikk et bilde av henne. Så var det nok, og hun rullet seg sammen til en ball ;o))

Litt av årsaken til at Ronja var litt irritert i dag, var fordi jeg hadde forsøkt å bli kvitt noen tover i pelsen hennes. Vi kranglet en del om det, og tilslutt gikk hun sin vei å hoppet opp på trommelen!

Vinja er primadonnan i Casa Fres og Knurr, og hun syntes egentlig at det er ganske greit å bli tatt bilde av. Noen ganger skakker hun på hode den ene og den andre veien, sånn at mamsen skal få litt variasjon i bildene sine. I dag syntes hun ikke at det var så veldig kjekt å være modell hun heller.

Jeg skulle ha vært ute å gått med dem etter at jeg hadde spist middag, men da var de så trøtte og slappe at jeg fant ut at jeg venter til i morgen i stedet. Det nytter ikke å presse søstrene Lillepuzdatter til noen ting, sånn er det med den saken!!

#katter #ronja #ronjathecat #vinja #vinjathecat #foto #modeller #ufrivillig #sensommer #august #tirsdag #blogg

18 kommentarer

Siste innlegg