📬 Det kom en konvolutt i postkassen ✉

Da jeg tidligere i år oppdaget nettbutikken Wish, ja da var jeg solgt… Stadig vekk må jeg inn for å sjekke om jeg finner noe fint, og det gjør jeg jo hver eneste gang. Allikevel går jeg ikke berserk og shopper vilt og hemningsløst :o)) Jeg har en regel om at jeg kun bestiller en gang i måneden, og handler aldri over 350,-.

I forrige måned bestilte jeg meg noen smykker, og jeg har ventet og ventet på at de skulle komme. På fredag lå det endelig en liten konvolutt i postkassen, og det var “Kinapost” det vettu. Var veldig spent på hvilken av smykkene som kom…. Mer under bildene!

Det ble det Outlander inspirerte anhenget som kom… Jeg er veldig glad i smykker som har inspirasjon fra det Celtiske, og det har jo definitivt dette. Selve kjedet er jeg ikke så begeistret for, så jeg kommer til å bruke sølvkjedet mitt i stedet. Årsaken er at låsen på det kjede som følger med, er av den sorten som lett går i stykker. Det er ikke det at jeg tror at det kommer til å skjer sånn med en gang, men jeg tar allikevel ikke sjansen.

Jeg håper at de andre smykkene jeg bestilte kommer snart også… Det er både litt tøffe smykker, og noen litt mer feminine.

Har du bestilt noe fra Wish?

#bestilling #bestille #wish #ventetid #smykker #anheng #kinapost #outlander #celtisk #tøft #feminin #høst #september #søndag #blogg

16 kommentarer

Siste innlegg