Vi skulle egentlig bare kjøpe bursdagspresang 🎁

Noen ganger blir dagene mye bedre enn man har forventet at de skal bli, og i dag ble det faktisk sånn.

I går avtalte jeg med Bestisen at vi skulle møtes etter at jeg var ferdig på jobb. Hun har nemlig bursdag til søndagen, og som vi pleier å gjøre plukker bursdagbarnet ut gaven selv mens den andre betaler. I et par år i alle fall har Bestisen gått å sett på et fint service, som hun har ønsket seg. Det heter Pip, og er rosa se nedenfor. Det finnes også boller og fat i samme serien.

 

Vi viste at de hadde servicet på Tveita, så vi avtalte å møtes der. Hun valgte 6 krus, da de ikke hadde nok asjetter. Nå fører også Casa Design samme servicet så hun skulle sjekke om de har nok asjetter der.

Etter at vi handlet gikk vi ned i 1 etasje, og der traff Bestisen en kollega som igjen ventet på en annen kollega. Jeg hadde hørt Bestisen fortelle om dem, og hun pleier å møte dem av og til etter jobb. Veldig hyggelige damer begge to :o))

Vi ble enig om å sette oss ned å spise litt, og siden Jordbærpikene var rett rundt hjørnet ble det dit vi gikk. Jeg tenkte først at jeg bare skulle ta et rundstykke, men så ombestemte jeg meg å tok egg og bacon. Da slapp jeg å lage meg middag når jeg kom hjem litt senere. Som jeg sa var damene veldig hyggelig, og praten gikk løst å vi koste oss i et par timer. Tiden går jo så fort når man sitter sånn å koser seg, alt for fort.

Jeg hadde sett for meg en lett middag foran tv-skjermen i ettermiddag, så endte det opp med et hyggelig møte og andre som sto for maten 😊

#bursdag #gave #presang #gavekjøp #kollega #møte #treffe #kafebesøk #jordbærpikene #høst #september #tirsdag #blogg

20 kommentarer

Siste innlegg