Jeg nesten spratt opp…

Så forskjellig kan det altså være… I går var jeg så trøtt og uopplagt at øynene mine var som blyantstreker, men i dag spratt de nesten opp sammen med resten av meg når alarmen gikk av. Bare for å ha sagt det, jeg sov igjennom hele natten uten å våkne en eneste gang. Med det samme hodet mitt traff puten i går, ja da var jeg borte ;o))

Da jeg kikket ut på gatelykten fra kjøkkenvinduet kunne jeg se noen regndråper som blåste forbi. Når jeg var klar til å gå ut av døra skinte sola, men det blåste litt. Det var litt kjølig å stå der å vente på t-banen, og jeg måtte stå der noen ekstra minutter siden den banen jeg skulle ha hatt gikk rett foran nesen på meg. Ikke at det gjorde så veldig mye, når sola skinner ;o))

Apple and autumn leaves
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Jeg priste meg lykkelig for at det var ledig sitteplasser på t-banen, og merket at det var veldig få mennesker med. Det var ikke før sjefen kommenterte det samme, og mente at det nå var høstferie. Når man ikke har barn selv, så tenker i alle fall ikke jeg på akkurat det. Bare veldig glad for at det er muligheter for å sitte på reisen jeg ;o))

#søvn #sove #opplagt #regn #sol #opphold #høstferie #blogg

14 kommentarer

Siste innlegg