Det er aldri kjedelig….

Når man bor sammen med en eller flere katter, er det aldri kjedelig i heimen. Det skjer alltid noe, enten som irriterer meg så jeg nesten går i flint, eller så får jeg latterkrampe…  I går var det den dagen hvor det ikke var så festlig, for da hadde en av dem kastet opp, noe som skjer fra tid til annen. Problemet var bare det at jeg så det ikke å trampet rett opp i det så det sa plask… I dag har de jaktet på hverandre rundt i heimen og ute på balkongen.

Her har Ronja “gjemt” seg bak gardinet, og der sitter hun og lurer på søsteren som er ute på balkongen. Når Vinja kommer inn bykser Ronja fram, og det eneste jeg kan se er en gigantisk grå hårball. Så løper de etter hverandre, og stopper opp litt innimellom for å småsloss 😆

Vinja flykta tilslutt opp på klatre/klorestativet ute på balkongen, for å få litt fred for søsteren. Der satt hun en stund å mjauet til regnværet utenfor, men hun var villig til å bli kost litt med av mamsen sin, hihi!!

Nå som høsten har kommet, og det begynner å bli kaldt ute. Når det skjer orker ikke jeg å la balkongdøra mi stå open hele kvelden, og det er der det blir en konflikt mellom Ronja og meg. Hun vil at døra SKAL være åpen hele tiden, sånn at hun kan løpe ut og inn. Ikke minst sove ute i stolen, og med den kjukke pelsen hun har er jo ikke det noe problem. Jeg har ingen kjukk pels, så jeg syntes ikke det er like behagelig, brrrr!!

#katter #ronja #vinja #utoginn #leke #katteliv #levemedkatter #kjæledyr #blogg

Siste innlegg