🎵 Dette er noe av det jeg hører på 🎵

Når det gjelder musikk så har jeg ganske variert smak, og kan høre på alt fra viser til opera… Jeg hører like mye på det som ligger på listene nå om dagen, som låter fra flere år tilbake. Nedenfor har jeg satt opp en liste over noen av de låtene jeg liker å høre på. At Kim Larsen står øverst betyr ikke nødvendigvis at det er han jeg hører mest på, nei her var det tilfeldighetene som gjorde at han havnet der ;o))

Jeg tenkte først at jeg skulle legge inn video’n i innlegget, men droppet da jeg syntes at det ville bli alt for langt. Dersom du har lyst til å sjekke ut låtene, tenkte jeg at du kanskje ville miste interessen hvis innlegget ble herfra til evigheten. Enjoy!!

1.   Kim Larsen – De smukke unge mennesker
      https://youtu.be/RTMFhtnfhLQ

2.   Luis Fonsi – ft. Daddy Yankee – Despacito
      https://youtu.be/kJQP7kiw5Fk

3.   Medwyn Goodall – Full moon magic
      https://youtu.be/J7uRPpDn50A

4.   Bjørn Afzelius – Tusen bitar
      https://youtu.be/-u-ZcFgDj-4

5.   David Blanco – Mienteme
      https://youtu.be/EgwtYu0CTbE

6.   Andres Cabas – La Cadena De Oro
      https://youtu.be/m0Kln5mkZY0

7.   John Lennon – Woman
      https://youtu.be/DLJ6tJU9bQQ

8.   The Who – Behind blue eyes
      https://youtu.be/DLJ6tJU9bQQ

9.   Adam Douglas – I Once Was An Honest Guy
      https://youtu.be/LjQG5679MOQ

10. Nightwish – I wish i had an angel
      https://youtu.be/wEERFBI9eCg

#musikk #musikkliste #musikksmak #minmusikk #blogg

14 kommentarer
  1. Jeg hører ikke på så mye musikk hjemme, mest når jeg går turer alene, og i bilen. Nå har ikke Dab-radio i bilen så nå spiller jeg cd-er som jeg ikke har hørt på lenge….:)

  2. annebe: Jeg kan ikke leve uten musikk, og radioen står innstilt på en kanal som spiller bare musikk. Mikael Wiehe sang tusen biter på konserten her på sensommeren, og da kom tårene. Ha en fin dag du også ??

  3. Mye fint her. Du som liker Kim Larsen bør høre på sønnen hans Hjalmar. Ung, søt kopi av faren! Sjekk Youtube Hjalmar: Hvis du går. Hørte mye på den da vi var i Danmark i sommer.

  4. Musikk er viktig. Husker godt Woman og John Lennon, siste albumet hens før han ble skutt og drept i New York i 1980 av Mark Chapman(tror jeg han het). Tragisk. Opera har jeg sansen for, stor kunst og stemmekraft i det, kreves utrolig mye øving bak.

  5. Kari: Jeg har allerede hørt en del på Hjalmar ;o)) Jeg har en dansk venninne, som var på konsert med ham sammen med barna sine i sommer. De fikk møte ham, og videreførte en hilsen fra meg… Jeg er helt enig i at han er en mye kjekkere enn faren, da han var omtrent på samme alder ;o))

  6. Helge: Ja det var grusomt at Chapman skulle gå bort å drepe Lennon ;o( Jeg kjøpte det siste albumet, men det var før eller etter han ble drept husker jeg ikke nå. Jeg har blitt veldig glad i opera de siste årene, men hører nok ikke så veldig mye på det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg