Lengsel….

De aller fleste går rundt å storkoser seg over at vi endelig har fått ordentlig vinter, og det gjør i utgangspunktet jeg også… Så lenge det ikke blir så veldig kaldt ute, for da har jeg mest av alt lyst til å være inne i varmen. Da sitter jeg å kikke ut av vinduet, og tenker på da dagene er lengre, varmere og solen står høyt på himmelen.

Sånn som dette ;o)) For det er jo lov til å lengte litt er det ikke?

#sol #sommer #varme #lengsel #blogg

14 kommentarer
  1. Jeg lengter etter sommer og sol jeg også. Er absolutt ikke et vintermenneske. Nå har vi hatt det kaldt her i Trondheim, men det er bare å fyre i ovnen. Heldigvis har det vært stabil vinter hos oss i år. Ikke en dag snø, snøen blir liggende 2-3 dager for så å regne av, og til slutt det blir holke- og isføre. Da gir du heller meg en stabil vinter med snø.
   Ønsker deg en kjempefin mandagsettermiddag 🙂
   Purr, purr, fra Toril og kattene

  2. Toril sin hverdag med musikken: Her i Oslo er det full vinter enn så lenge, og det ligger mye snø over alt. Midt i denne uken så skal det bli flere varmegrader og plaskregn, hvis man skal tro værmeldingen da. Best å finne fram gummistøvlene tror eg ;o(

   Når det er sånt være som nå er det ikke vanskelig å lengte etter sol og sommer ;o))

  3. det er lov å se frem til grønne og lysere dager…. Jeg har bestilt tur til kypros i mai, det er det jeg gjør når det blir for trått, drømmer meg bort til et sted med sol, varme og sjø.

  4. Det var et ordentlig sommerbilde! <3 Godt vi snart har kommet oss over til februar, for nå varmer solen mer og mer og dagene blir lengre. Jeg liker å gå på ski, og nå framover er den beste tiden i så måte.

  5. Ei_heks: Jeg er dessverre ikke noe vintermenneske, og trives best når det er vår, sommer og tidlig høst. Allikevel må jeg jo innrømme at vinteren er vakker ;o))

  6. Hanne Beate: Jeg er jo ikke noe vintermenneske, så jeg lengter etter sol og varmt vær… Et vær som ikke krever kjukke vinterklær ;o)) At det er vakkert om vinteren er jeg den første til å innrømme, men jeg liker ikke å være ute når det er kaldt jeg da vettu ;o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg