Gummistøvelvær…

Utenfor vinduene pøser regnet ned, og vanndråpene spruter langt opp over vinduene mine… Jeg kan se at det er glatt på fortauene, så skal man ut å gå er det greit å ha brodder på støvlene. Ute i gården lå det ganske mye snø i går, og selv om det ser ut som det fortsatt ligger snø, så er det masse vann under. Trenger nok gummistøvler bare for å komme bort til papirkontaineren eller garasjen.

Jeg er fortsatt pjusk, og har holdt meg i ro her hjemme i dag. Det kjennes ut som om det går den rette veien, og jeg er klar for jobb igjen i morgen. Det skal bli godt å komme inn i vante rutiner igjen ;o))

Nå fikk jeg jammen besøk, så da får jeg skrive litt mer senere. Ha en fortsatt fin dag :o))

#vær #regn #regnvær #snø #gummistøvel #blogg

12 kommentarer
  1. Var en tur på kiwi og gikk med skistaver. Så kanskje litt dumt ut men jeg tenkte sikkerhet. Så været skifter fort. Er trøtt her jeg sitter men skal få med meg litt håndball før puta er her. Ha en fin kveld.

  2. fruensvilje.blogg .no: Tusen takk ;o)) Det regner fortsatt, og sørpen uten utenfor har nå blitt til blank is. Bare krysse fingrene for at vaktmesteren kommer å strør innen jeg skal på jobb i morgen tidlig.

  3. Helge: Det er kanskje en ide for meg i morgen, bruke stavene mine og brodder. Eneste måten å komme meg bort til garasjen. Blir snart natta her også. Ha en riktig god natt ;o))

  4. frodith: I morgen skal jeg tilbake på jobb, men jeg kan ikke påstå at jeg gleder meg til skli rundt på glatta. Blir brodder, og kanskje staver bare for å komme meg til garasjen…

  5. Toini: Tusen takk ;o)) Vått ja, det skal jeg hilse å si… Der det var sørpe tidligere i ettermiddag, har det nå blitt blank is. Her blir det brodder i morgen tidlig, og kanskje staver for balansen… Ingen vits i å ta noen sjanser.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg