Nå er den ferdig 🤓

Sent i går kveld festet jeg den siste løse tråden på duken jeg har heklet, og DEEEET var kjedelig det. Å hekle den var veldig gøy, selv om det tok litt tid å komme rundt omgangene på slutten. Feste tråder er ikke gøy, i alle fall ikke når det ble så mange som det ble på denne… En pen liten haug ble det til slutt, hihi!!

Det som gjenstår nå er å presse den, sånn at den blir slett og fin. Er ikke helt fornøyd med de første radene helt innerst, som ble litt strammere enn jeg hadde tenkt meg. For på et tidspunkt truet duken med å bli en søt liten… Nå tror jeg at alt dette ordner seg etter at den er presset, og når den kommer på bordet.. Ettersom den er så tung vil den strekke seg ut litt av seg selv ;o))
 

Jeg målte duken mens den lå i fanget, og det så ut til at den var sånn ca 1,20. Bordet til Bestis er 90×90 så det er helt perfekt. Allikevel er jeg veldig spent på hvordan den vil ta seg ut når hun legger den på. En ting er å se den sånn flatt på gulvet, men det er noe helt annet når den ligger der den skal være ;o))

#hekle #duk #rund #håndarbeidet #hobby #blogg

24 kommentarer

Siste innlegg