Påsken er i gang

At folk har tatt påskeferie var ikke vanskelig å merke til morran i dag…. Det var stille i blokka, og de som vanlig tramper ned trappen tidlig om morningen, lå enten å sov eller hadde reist bort. Selv har jeg ikke tatt påskeferie dette året, og skal jobbe disse tre arbeidsdagene før helligdagene begynner. Jeg må innrømme at jeg angret litt, at jeg ikke hadde satt meg på ferie når alarmen boret seg inn i hode mitt på morningen i dag…

Innen jeg kom meg avgårde, hadde det begynt å snø… Først bare litt, men så ble det rene snøstormen før det avtok igjen. Jeg valgte å bruke bilen til jobb i dag, for at t-banen ikke gikk direkte ned til byen. Ruter holder på med oppgradering, så jeg hadde måtte hoppe av på Helsfyr for så å ta bussen til Tøyen og så tilbake på t-banen igjen ned til byen. Jeg kjente at det ble litt for stressende tidlig en mandag morgen….

Easter chicks in the grass
Licensed from: Sandralise / yayimages.com

Jobber du i påsken, eller har du tatt deg fri?

#påske #ferie #påskeferie #jobbe #trøtt #snøvær #blogg

22 kommentarer
  1. Jeg har fri pga. at junior har skolefri og gubben jobber, men tok en tur på kontoret på lørdag for å få sendt avgårde noen mva.oppgaver (jobber som regnskapsfører). Idag hørte jeg på Påskelabyrinten på P1, – må ha med meg den hver påske. Ønsker deg en fin mandag! :o)

  2. Hanne Beate: Jeg pleier alltid å få med meg påskelabyrinten, selv når jeg er på jobb. I dag har jeg helt glemt det bort. Da skal jeg i alle fall få det med i morgen, takk for påminnelsen. Må tipse om en påskekrimmen på NRK i dag, Shetland, den burde du få med deg.

  3. Jeg har jo bare fri jeg … enn så lenge. Så er nesten litt misunnelig på dere som går på jobb. Drømmemannen har derimot tatt påskeferie, og denne første dagen har han pussa alle vinduene i hele huset, mens jeg var i byen og fiksa litt på neglene! Er det rart jeg kaller han drømmemannen? 😉
   Merka på trafikken til byen at mange har fri. På parkeringsplassen som normalt er ganske full alltid sto det bare tre biler! Kos deg på jobb (selv om det var litt hardt i dag morges), og nyt fridagene når de kommer.

  4. Marit: Det går bedre nå, etter noen kopper med kaffe og en luftetur i lunchen ;o)) Jeg er glad for jobben min, men når flesteparten av befolkningen har fri så skulle jeg ønske jeg hadde det også.

   Vet du, jeg syntes det er herlig når du kaller ham “Drømmemannen”

  5. Takk. 🙂 Ei venninne av dattera har fått seg samboer, og ho følte at han også var en drømmemann. Problemet var bare det at hver gang ho sa det, tenkte ho bare på Terje (min drømmemann) så det ble visst helt feil. 😀

  6. solliv: Ja, dette med buss for bane, syntes jeg er noe ordentlig stress. Jeg er jo ingen morgenfugl, så det å stå opp enda tidligere for at det tar lenger tid på jobb, ja det er ikke festlig. De er heldigvis ferdig til første arbeidsdag etter påske ;o))

  7. Jeg skal jobbe disse tre dagene jeg også, men vi stenger kl. 12 på onsdag da 😀
   Ellers var jeg helt død i dag på morgenen og kunne brått ønske jeg hadde påskeferie jeg også. Ha ha.. Gikk fort over bare jeg kom meg på jobb 🙂
   Og jaggu var det snø i luften her i dag også på morgenen, men det gav seg heldigvis med det. Nå vil jeg faktisk ha vår!

  8. I ettermiddag jobba jeg 2 timer med og måke en balkong etter et ras fra taket. Vanligvis kan jeg gå ut balkongdøra men i dag måtte jeg bruke stige. Det var masse is i snøen så ikke rart det tok tid. Har faste rutiner i påska med skogsturer og litt andre ting.

  9. Ja, det var flaks at jeg husket på Påskelabyrinten idag, – håper du får den med deg resten av påsken. Jeg tror jeg skal sette på alarm så jeg ikke glemmer den. Takk for tips om påskekrim, – det er også noe som hører med. Adam Dalgliesh er nok favoritten, men det meste går an.

  10. fruensvilje.blogg .no: Håper du dere hadde en fin påske ;o)) Selv tok både jeg og bloggen påskeferie, så dette er første dagen jeg er innom på en uke.

  11. Elevele: Det kom jammen et skikkelig snøvær i begynnelsen av forrige uke, men heldigvis så ble resten av påskeværet strålende. I alle fall her på Østlandet. Selv ble jeg pjusk på tirsdag og onsdag og lå rett ut, og etter det lot jeg bloggen fåpåskeferie, hihi!

  12. Helge: Ja det er en skummel tid nå, men mye takras. Jeg satt ute på balkongen i går, og da kom et stort ras med is dundrende i bakken. Det gikk heldigvis mellom balkongene så det var ingen fare for at det skulle komme inn. Skremte kattene mine, så de skvatt inn. Ha en fin tirsdag ;o))

  13. Hanne Beate: Da var både bloggen og jeg tilbake etter påskeferien ;o)) Jeg fikk med meg Påskelabyrinten resten av påsken. Klarte noen av oppgavene, men langt fra alle ;o)) Håper du har hatt en fin påskeferie.

  14. julietalivstil: Påsken ble ganske fin den, med mye fint vær her på Østlandet. Både bloggen og jeg har hatt påskeferie, så jeg er ikke så oppdatert på hva som har skjedd i bloggland. Håper du har hatt en fin påske ;o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg