Frk. Lillepuzdatter i farta

Innimellom får en av kattene mine fart på seg, og da går det for seg…. Det kan arte seg på to måter, at søsteren blir ertet til hun blir irritert og det blir en skikkelig slåsskamp. Eller så er det så mye energi i kattekroppen at det må løpes av…. I dag var det Vinja som var full av energi, og hun sprang igjennom hele heimen, ut på ballkongen og så inn igjen. Til slutt endte ferden på klorestativet og det fikk gjennomgå….

Når hun var ferdig på klorestativet kom hun til mamsen sin, for da ville hun ligge i fanget å kose litt… Da skal jeg rufse i pelsen til hun sovner, og da må mamsen holde fingrene borte. Vinja liker nemlig ikke å bli forstyrret når hun sover, for da blir nun sur og går sin vei.

Nå har frk. Lillepuzdatter krøllet seg sammen på senga mi,  og der blir hun nok en stund.

#katt #vinja #lek #morro #gøy #aktivitet #klorestativ #kose #nyte #blogg

14 kommentarer
  1. Ja det er gøy å se når de får sånne “raptuser” Herlig…Ser det på blikket hennes at hun er i et sånt humør ja…hihihihi…Søte pusen…..Ha en god ny dag!

  2. fruensvilje.blogg .no: Vinja er veldig flink til å kløse på stativet, mens Ronja bare bruker det til å strekke på ryggen. Ettersom de er innepuser, er det veldig greit at de får ut litt energi innimellom ;o))

  3. Toini: Ettersom de er innepuser, er det veldig greit at de får ut all energien i kroppen. Enda mer gøy blir det når jeg setter opp kjøkkenvinduet, for da løper de igjennom leiligheten og ut på balkongen, inn igjennom kjøkkenvinduet osv osv osv… Det syntes de er veldig gøy, ikke jeg så mye kanskje, hihi!! Ha en fin dag du også.

  4. Hihi, ser det på bildene at hun er i raptushumør. Herlig når de er sånn, og godt å få utløp for litt energi. :o)

  5. Hanne Beate: Hihi, det ikke vanskelig å se på dem at de i er i ferd med å finne på noe. På Vinja ser man det på ansiktsutrykket, og på Ronja ser jeg det på måten hun vifter med halen. Kan ikke forklare hvordan, men det er så tydelig ;o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg