Akupunktur – ikke bare greit 😳

På mandag hadde jeg min andre akupunktur behandling, som var mer plagsom enn den første jeg hadde uken før… Jeg var gul og blå på høyre hånden, og litt sår oppe i hode etter nålestikkene.

Jeg har full tro på at behandlingene hjelper, men jeg kunne godt vært foruten alle blåmerkene!

Jeg kjeder meg lett når jeg MÅ ligge stille, og ikke har noen mulighet til å røre meg. Derfor prøvde jeg å få tiden til å gå ved å høre på meditasjonsmusikk. Det gikk greit de første 20 minuttene, men så var det vanskelig å konsentrer meg om musikken.

Da nålene skulle fjernes, ble de nappet ut…. Det gikk greit på nakken, skuldrene og hendene mine. Ikke fult så greit oppe i hode. Jeg kjente plutselig at noe rant nedover hode, og bak øret. Da jeg kjente etter ble hånden min full av blod.

Det hadde gått hull på en blodåre og det rant ganske mye. Trodde vi hadde fått bort alt sammen, men når jeg kom hjem var det fortsatt masse blod under håret. Det var ikke synlig, men allikevel…

Nå i dag har jeg enda flere blåmerker, som jeg håper skal forsvinne innen neste behandling på fredagen.

Har du prøvd akupunktur, og syntes du det hjalp?

#akupunktur #behandling #blåmerker #blod #helse #blogg

10 kommentarer
    1. Jeg elsker akupunktur! Spesielt med strøm på 🙂 Og full av blåmerker blir man, men jeg blei faktisk bedre og bedre for hver gang og etter noen ganger fikk jeg ikke lenger blåmerker, i alle fall ikke like synlige 🙂
      Men ikke greit å begynne å blø så mye da :O

    2. Jeg har stor tro på akupunktur faktisk. Jeg følte det hjalp, men jeg synes også det var litt slitsomt når jeg lå der med nålene.. Den benken jeg lå på var liksom litt for liten, og følte jeg måtte bruke litt krefter på å holde armene innenfor så de ikke falt ned…og det var vondt med nåler i…

    3. Trodde nålene skulle “slippe” når de hadde sittet lenge nok..men er kanskje nye metoder nå…Håper det hjelper da…God bedring! Har brukt det endel..men har ikke helt trua…for det har ikke hjulpet mye hos meg…

    4. Jeg har merket at jeg har blitt bedre, så st drt hjelper er helt sikkert. Det var ikke gøy å blø sånn som jeg gjorde, håper det ikke blir like ille neste gang. Jeg har aldri prøvd med strøm før, men hørt andre har brukt det med god erfaring ?

    5. Jeg tror også at det kan være til stor hjelp, og jeg har faktisk blitt litt bedre. Benken er definitivt ikke bred nok, og jeg brukte mye energi på å holde armene oppe. De burde nok ha vært litt bredere ?

    6. Jeg vet ikke alt det hjelper for, men det er store hjelp når man er stiv i nakken og skuldrene. Kineserne har brukt akupunkur mot det meste siden tidenes morgen, så det fungerer ?

    7. Jeg har brukt nåler før, men de har aldri løsnet uten at de måtte nappes ut etterpå. Jeg syntes at det har hjulpet litt, men som jeg nevte så er jeg fortsatt stiv. Håper jo at det snart skal slippe, sånn at jeg orker å foreta meg litt mer ?

    8. Hehe, det er sånn jeg ser ut, som et svenskeflagg ? Jeg føler at jeg har blitt bedre, om det er behandlingen eller om det har blitt bedre av seg selv vet jeg ikke. Akkurat nå er jeg glad jeg føler meg litt bedre ?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg