Rask og god middag på en varm sommerdag

Når det er så varmt og deilig som det er nå om dagen, er det ikke alltid like lett å finne mat som frister. Jeg orker ikke å spise kraftig mat når det er varmt, så jeg prøver alltid å finne noe som er lett men samtidig smaker godt.

I dag hadde jeg ikke matlyst i det hele tatt, men til slutt landet jeg på løkpølser med ost, middelhavssalat med ekstra ruccula og fetaost. Jeg elsker bare fetaost, og hvis jeg ikke la bånd på meg selv hadde jeg spist opp hele glasset alene. Middagen smakte utrolig godt ;o))

#sommermat #mat #pølser #salat #fetaost #matlyst #blogg

11 kommentarer
  1. fruensvilje.blogg .no: Den var god å smakfull ;o)) Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å ta kylling til salaten, men den lå kald og frossen i fryseren da jeg skulle lage mat. Løkpølse er ikke feil det heller nei ;o))

  2. Toril sin hverdag med musikken: Når det er så varmt som nå, spiser jeg som oftes bare salater i forskjellige former. Jeg prøver å unngå tunge kjøttretter ;o))

  3. Nam…ja det er om å gjøre å finne noe som er lett og dette så godt ut da…unntatt den fetaosten da…hihih..DET liker ikke jeg….Her hadde vi spekeskinke og eggerøre med vårløk i….

  4. Toini: Spekemat er jo også perfekt nå i varmen… Bestisen og jeg hadde det på lørdagen i stedet for noe kraftig. I motsetning til deg er jeg nesten besatt av fetaost ;o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg