Nå blir det håndspåleggelse

De siste par årene har jeg gått til behandling/trening to ganger i uken, for at leddene mine ikke skal stivne helt til. Det blir egentrening overvåket av manuell-terapeuten min. Dette har fungert ganske bra, men nå har nakken og skuldrene mine igjen slått seg helt vrange og kraftige betennelser gjort at jeg ikke har klart å jobbe.

Når jeg var hos legen sist ville han at terapeuten skulle bedrive litt håndspåleggelse også, i form av massasje og det som hører med. Jeg har hatt litt dårlig erfaring med massasje før, da dette har gjort at betennelsen(e) har blitt forverret. Prøver gjerne på nytt jeg og blir happy hvis det kan hjelpe på smerter og betennelser. Jeg tar betennelseshemmende tabletter, men det ser ikke ut til å hjelpe noe særlig hittil i alle fall.

Doctor giving physiotherapy to pregnant woman
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com 

Det har vært et opphold i treningen noen uker nå, dels for at jeg ble svimmel, så sausa forkjølet, og for å toppe det ble terapeuten min skadet å var borte noen uker. Nå er han tilbake igjen på jobb, og jeg var innom han i midten uken som gikk å bestilte ny time. Han hadde ikke noe ledig denne uken, men på mandag hadde han en ledig time midt på dagen.

Når man har sånne tilbakevendende plager, så er det ikke lett å finne en behandlingsform som dels kan holde dem i sjakk eller lindre. Jeg håper litt håndspåleggelse sammen med treningen kan gjøre hverdagen lettere, for kvitt plagene helt tror jeg det er naivt å tro skal skje.

#helse #skuldre #nakke #betennelser #behandling #trening #vondt #smerter #blogg

14 kommentarer
  1. Ja jeg har samme erfaring som deg…massasje øker bare hevelsene inne i leddet, og gjør det verre…Men om han er manuellterapaut, kan han dra og trykke på punkter…ikke direkte massasje..DET løser opp knuter og “slam” Ønsker deg lykke til og god bedring!

  2. God bedring, vakre. Det er ikke noe moro med sånne langvarige utfordringer. 🙁
   Men jeg må innrømme at jeg smilte litt når jeg så overskriften og tenkte at jeg har vært singel for lenge! For det hørtes helt greit ut. 😉

  3. frodith: Tusen takk ? Ja jeg har prøvd akupunktur, og det løsnet opp i de stive musklene i hode mitt. Dessverre hjalp det ikke på betennelsene i skulderen min. Manuell terapeuten finner nok en løsning, håper jeg.

  4. Ei_heks: Tusen takk ? Det tar på både humøret og formen, å gå rundt å ha vondt hele tiden. Prøver å ikke la det påvirke meg for mye, men jeg kjenner at det ikke er like lett hele tiden. Så vi får se hva en håndspåleggelse kan gjøre, hihi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg