Håndarbeide – virussjal

For noen måneder siden satt jeg å så igjennom forskjellige videoer på YouTube, om hvordan man skulle hekle et virussjal. Jeg fikk så lyst til å prøve meg på det mønsteret selv, men jeg hadde ikke noe garn her hjemme som jeg syntes passet. Så jeg har flydd rundt i forskjellige garnbutikker å lett etter det perfekte garnet.

For meg var det perfekte garnet et som skifter farger med jevne mellomrom, for at effekten på sjalet skulle bli som jeg ønsket det. Det var ikke så lett å finne, men helt plutselig ved et besøk hos EuroPris fant jeg det jeg lette etter. Garnet het Crazy Wool Cookie, og er produsert spesielt for EuroPris. Nøstene er på 200 g, og er 20% ull og 80 % akryl. 

Når jeg satte i gang hadde jeg ikke noe mønster, men jeg abonnerer på kanalen til en mann som heter Fiber Spider på YouTube, som har laget mange videofilmer med detaljert forklaring på heklemønster. Hans forklaring av virussjalet var det beste, så jeg startet å stoppet videoen mens jeg heklet det han forklarte. Etterhvert satt mønsteret, og jeg trengte ikke lenger å bruke videoen.

Mønsteret så veldig komplisert ut, men når jeg først kom i gang var det faktisk veldig enkelt. Over kan du se resultatet, som jeg er veldig fornøyd med med. Jeg liker fargene, og hvordan de hele tiden skifter ;o)) Ble så fornøyd så jeg fortet meg ned på EuroPris og kjøpte 4 nøster med garn i lilla nyanser. Jeg har kommet godt i gang med det, men har tatt en pause for å ikke ødelegge armene mine helt. For de er vonde nok som de er.

#håndarbeide #hekle #sjal #virussjal #europris #garn #crazywoolcookie #blogg

18 kommentarer

Siste innlegg