Kino i dag – Skjelvet

Jeg bare elsker katastrofefilmer, noe jeg tror jeg har sagt før, og i dag skal jeg på kino for å se “Skjelvet” som har premiere. Har jo hørt så mye om filmen så forventningene er ganske høye. Det er første gangen at jeg ser en katastrofefilm med handling i byen jeg selv bor i, og det er litt spesielt.

Skal fortelle hva jeg syntes om den senere i kveld eller i morgen, skal du se den forresten?

#film #skjelvet #norskfilm #film #katastrofe #premiere #blogg

16 kommentarer
  1. poesimylife: Nei denne type filmer er nok ikke for alle. Skal jeg være ærlig så både gruer og gleder jeg meg til å se den ;o)) Håper du også får en fin helg.

  2. Jeg så Bølgen som var en katastrofefilm. Men jeg veit ikke om jeg skal se Skjelvet Den er jo godt laga i likhet med Bølgen de som var med fikk virkelig kjørt seg har jeg lest. Ellers er trening en fin sak, det ble sol og varmt igjen så blir sikkert en 1,5 times rusletur en gang i kveld.

  3. Jeg liker katastrofefilmer, så den er noe for meg 🙂 Men kanskje på video senere. Jeg og Hr Frodith liker sånn type filmer, men liker best å se de hjemme 🙂

  4. Helge: Kom hjem fra kino for litt siden, og jeg kan ikke si at jeg er overbegeistret akkurat. Filmen var ikke direkte kjedelig, men de kunne ha startet litt tidligere med action. Ja denne treningen er det som gjør at jeg klarer å holde meg oppegående ?

  5. ravn73: Jeg hadde høye forventninger til filmen, men jeg syntes ikke at den innfridde helt. Den var grei, men jeg syntes Bølgen var bedre. Ha en riktig god helg du også ?

  6. Toini: Tror ikke du får mareritt av denne akkurat, for så skremmende var den ikke. Jeg ble faktisk litt skuffet jeg, men jeg hadde kanskje for høye forventninger ?

  7. frodith: Jeg har veldig lyst å se den igjen, for akkurat nå sitter jeg igjen med en litt skuffet følelse. Jeg hadde veldig høye forventninger til filmen, og syntes nok ikke den innfridde helt. Hvis jeg skal være ærlig, så syntes jeg Bølgen var bedre.

   Skal bli interessant å høre hva du mener om den, når du får sett den ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg