Dette VAR flaut da det skjedde…

Fra jeg var barn har jeg alltid vært uheldig, noe som gjorde at jeg alltid endte opp i merkelige situasjoner. Som regel pinlig for meg, og til stor humor for alle andre som var til stedet. Dette var ikke noe som stoppet etter hvert som jeg ble eldre, nei da uhellet forfulgte meg oppover i tenårene og til jeg ble voksen. 

Jeg er fortsatt uheldig, som Donald Duck hihi. Vi er jo like uheldige begge to, og har akkurat det samme temperamentet. Sistnevnte har heldigvis avtatt noe etter at jeg ble voksen.

Denne hendelsen jeg skal fortelle om nå skjedde da jeg var i 20-årene, som begynner å bli en stund siden nå. Det var en sommerdag hvor det var klamt og varmt pga regnet som øste ned. Jeg satt her hjemme å var så vanvittig fysen på is, men i fryseren var det tomt. Derfor bestemte jeg meg for å kjøre ned til Statoil-stasjonen litt lengre ned i lia, for å hamstre litt.

Inne på stasjonen var det vått på gulvet på grunn av regnet, og ned i isdisken (som var stor og dyp) var det omtrent tomt for is. Stasjonen hadde ikke fått inn nye varer enda, så valget var veldig begrenset. Jeg fisket opp en 2 liter med pistasjis med sjokolade, og øynet esken med min favoritt is. De hadde bare en is igjen, og den skulle jeg bare ha….. Fortsettelse under bildet.

Jeg bøyde meg over kanten på isdisken, og strekte meg etter favorittisen min. Det var langt ned så jeg løftet det ene benet, sto på tå med det andre sånn at jeg skulle rekke isen min. Skulle ikke ha gjort det vettu…. For det var vått på gulvet, og jeg hadde på meg et par sneekers med slitt såle. Det måtte jo gå galt det, og det gjorde det også. Plutselig så sklir foten min, og ettersom mesteparten av kroppen min allerede var opp i disken, fulgte resten av den etter.

Det skjedde så fort at jeg ikke rakk å tenke en gang… Et lite øyeblikk sto jeg på hendene opp i disken med bena i været, men det varte bare et øyeblikk. Armene sviktet og jeg havnet med hode opp i en iseske og med høyre skulder som støtte for resten av kroppen. Jeg forsøkte å komme meg opp, men det klarte jeg ikke ved egen hjelp så jeg ropte hjelp til han som jobbet der. Til ingen nytte, for han nærmest lå over disken å lo så han hikstet. Da kunne jeg ikke helt skjønne hva som var så festlig, men etterpå forsto jeg godt hvorfor han ikke klarte å slutte å le…

Jeg ble rasende for at jeg var overlatt til meg selv, og det var vel derfor jeg klarte å vri meg rundt på siden sånn at klarte å komme meg opp i sittestilling og så klatre ut av disken. Mannen på stasjonen lo fortsatt mens jeg rasket med meg isen min, betalte og kom meg ut. For å ha sagt det, så lo mannen hver gang jeg kom inn i ganske lang tid etterpå.

Om dette er noe av det dummeste og flauest jeg har jeg gjort, vet jeg ikke. Jeg tar meg ikke så veldig høytidelig, så jeg byr på denne og ler godt av meg selv når jeg gjenforteller historien. Hadde jeg sett noen andre i samme situasjon, så ville jeg nok også knekt sammen og ledd hysterisk…. Garantert, hihi!!

#flaut #pinlig #dumt #morsomt #humor #frysedisk #blogg

20 kommentarer

Siste innlegg