Jeg har aldri sett det så fult

Også i dette innlegget har jeg tatt med bilder fra gravlunden, blir liksom ikke helt ferdig med det ;o)) Det kan godt være at jeg har fortalt om dette tidligere, i fjor eller et eller annet år, men i år var det bare helt storslagent.

Nede på Alfaset gravlund står det et gigantisk epletre, men veldig små epler på. Det er alltid mye epler på treet, men i år syntes jeg det har overgått seg selv. Med det samme jeg begynte å gå nedover mot graven til foreldrene mine så jeg det. Det lyste rødt overalt på treet, og jeg måtte bare ta bilde av det…

Bildet ble ikke så klart som jeg hadde håpet, men det er ikke vanskelig å se hvor mange epler det er på treet.

De ser så innbydende ut der de henger, men la deg ikke lure… Et år tok jeg med meg et par epler hjem for å smake på, men jeg tror aldri at jeg har smakt på noe så suuuuurt noen gang. Fuglene derimot elsker dem, og de er hjertelig velkommen til å høste hele treet for min del, hihi!

Ingen av eplene er spesielt store, så jeg vet ikke om dette er en spesiell sort eller om de bare har blitt sånn over tid. Hmm, en tanke… Kanskje jeg skal ta med et eple og ta ut frøene å se hva som blir av dem. Kanskje jeg får meg et lite epletre også ;o))

Har du noe greie på epler slik at du kan fortelle meg hvilken sort det er?

#alfaset #gravlund #natur #epler #epletre #surt #små #blogg

26 kommentarer

Siste innlegg