Det er 4,5 mnd siden

En dag i slutten av april våknet jeg opp, og var svimmel å hadde en følelse av at gulvet gynget når jeg reiste meg for å gå. Jeg var mer eller mindre sengeliggende i to dager, men på tredje dagen klarte jeg å sitte oppe. Det var en skikkelig ekkel følelse, og årsaken til dette var betennelse i skulderen og en ekstremt stiv nakke. Enden på visen ble en lang sykemelding på 4,5 måned, hvor dagene var preget av svimmelhet, betennelser, vondter og en følelse av å være sliten hele tiden.

Hele tiden har jeg gått å trent sammen med manuellterapeuten min, noe som til tider har vært utfordrende. Andre ganger har det bare vært befriende.

I slutten av august var jeg på møte hos NAV sammen med min nærmeste sjef og bedriftslegen. Sammen ble vi enig om at jeg snart skulle prøve meg litt i jobb igjen. Formen var jo blitt mye bedre enn den var, selv om den kunne svinge fra fin til bånn i bøtta fra den ene dagen til den andre. 

Uken etter besøket hos NAV, var jeg hos legen igjen og da bestemte vi at jeg skulle prøve meg i 20% stilling fordelt på to dager i uken fra midten av september måned. Det vil si at jeg jobber 4 timer hver av dagene.

Licensed from: hamonazaryan1 pixabay.com

I morgen skal jeg altså prøve meg på jobb igjen, og siden jeg ikke har vært der på 4,5 mnd så har jeg litt klump i magen. Mye av dagen kommer nok til å gå med til å prøve å logge meg inn på alle programmer, og lese igjennom alle mailer som har kommet. Den første tiden kunne jeg lese mailene mine på mobilen, men så er det jo sånn at passord må endres. Det kan jeg ikke gjøre på mobilen, kun på PC’n som ligger i skuffen på jobben.

Før jeg tar kvelden i dag må jeg finne fram nøkler og beviset mitt, sånn at jeg kommer meg inn i morgen tidlig. Jeg har ikke tid til å drive å lete etter det i morgen tidlig, for da er det bare å komme seg opp å gjøre seg i stand å så ut av døra.

#arbeid #jobb #sykemelding #lenge #nav #lege #vondt #svimmel #nakke #skuldre #betennelse #blogg

16 kommentarer

Siste innlegg