Det gikk greit

I går hadde jeg altså min første arbeidsdag på 4,5 måned, og det var ikke fritt for at jeg gruet meg litt. Sånn har vel kanskje de fleste det, når de av en eller annen grunn har vært borte fra arbeidsplassen en stund. Så fort jeg var innenfor døren forsvant den følelsen med en gang.

Hele veien ned til byen satt jeg og tenkte på, hva i huleste er koden på adgangskortet!!! Kjente at jeg ble litt svett desto nærmere jeg kom inngangsdøren, men så fort jeg la kortet mot kortleseren å skulle taste koden, var det som om fingrene mine løp over tastene. Jeg husket nesten ikke hva jeg tastet, for det bare var der med en gang ;o))

Når jeg kom opp i min etasje så jeg at det hadde skjedd store forandringer…. Det sto rader med små skap flere steder, noe jeg vist skulle skje. De rulleskapene vi har og har hatt under pultene skulle bort. (jeg har en ordentlig ryddejobb foran meg). Avdelingen hadde flyttet fra et sted i etasjen til et annet, men jeg fant dem ganske raskt og hvor jeg skulle sitte.

Licensed from: hamonazaryan1 pixabay.com

Jeg fikk raskt orden på pulten min, men oppdaget at stolen min som jeg har brukt lang tid på å forme til låvedøra mi, ikke lenger var der. Ikke fant jeg den noe sted heller, og den som sto på plassen var ikke god å sitte på. Det blir det nok en løsning på etter hvert tenker jeg. Ikke noe stress.

Det som kanskje ikke var like gøy var at siden jeg hadde vært borte så lenge, så fungerte ikke PC’n min lenger.  Enden på visa var at jeg måtte få ny PC, hvor alle favoritter og snarveier som jeg har hatt lett tilgjengelig var borte, selvsagt. Blir litt av en jobb å finne igjen å få lagt de på plass igjen, men jeg klarer nok det etterhvert. Når den nye PC’n var oppdatert med de fleste programmene jeg trengte, var det å begynne å gå igjennom alle mailene mine…. Å, det var 3 siffer i det antallet. For å si det sånn, jeg ble ikke ferdig med å gå igjennom dem alle sammen. Har derfor en lite jobb å gjøre i morgen også. 

Noe mer rakk jeg faktisk ikke å gjøre innen jeg måtte pakke sammen, og gå hjem igjen.

Jeg syntes at det var godt å komme i gang igjen, og det var veldig hyggelig å bli møtt med…. Velkommen tilbake, så hyggelig å se deg igjen. Sånt varmer <3 Det skal vel ikke stikkes under en stol at jeg var veldig sliten da jeg kom hjem, og jeg kjente det veldig godt i nakken og skuldrene. Så foreløpig holder det med å jobbe bare 20%.

#arbeid #jobb #tilbake #nytt #forandring #hyggelig #blogg

18 kommentarer

Siste innlegg