Det ble ny Bosch ProAnimal Zoo,o støvsuger

For en stund siden var jeg hos OBS! Lillestrøm for å handle, og der kom jeg over en støvsuger jeg mente var perfekt for meg. Det var en Bosch ProAnimal Zoo,o støvsuger, som var produsert for oss med firbente samboere. Jeg fikk veldig lyst på den, men bestemte meg for å vente litt. Fikk jo ikke støvsugeren ut av hode, og på fredagen var jeg igjen på OBS! Lillestrøm, og da hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle kjøpe den.

Det ble ikke noe kjøp på Lillestrøm, for den eneste støvsugeren de hadde igjen var utstillingsmodellen. Så typisk, men så kom jeg på at det er en OBS! butikk nede på Alna også. Raskt ble det bestemt å dra ned dit for å se om det var noen igjen.

De hadde mange igjen på Alna, og til min store glede var prisen satt ned fra 2.560,- til 1.550,-. Noen ganger er det kanskje greit at de er utsolgt på første stedet, for der var nemlig ikke prisen satt ned.

Jeg fikk ikke testet den ut på fredagen, for da kom jeg så sent hjem men på lørdagen valset jeg rundt med den en stund. Den kommer med to kraftige føtter for gulv (en for tepper og en for harde gulv), en som kan brukes på fliser og fuger, og en liten en til å bruke på gardiner og sofaen. I tillegg er det to ekstra til sofa ol.

Jeg testet ut foten som var til tepper, som har en egen motordrevet børste som rufser opp teppet å virkelig får opp rusk og kattehår. Ble ganske imponert over hvor mye den fikk opp, og hvor lett den følger over gulvet. Den har også 15 meter strømledning, som gjør at jeg slipper å dra ut kontakten for å rekke over alt.

Min gamle Bosch støvsuger bråkte ikke så veldig mye, men den nye støyer nok litt mer. Vinja ble ganske redd og rømte opp på kjøkkenbenken, hvor hun vettskremt satt å stirret på meg med redde øyne. Jeg dro henne fram og tok henne på armen å satt meg i stua. Hun er ikke en pus som vanligvis liker å bli løftet og sitte på armen, men i går trengte hun virkelig trøst så da hadde hun ikke hastverk med å komme ned. Det gikk heldigvis over etter en stund, og hun var borte å snuste på støvsugeren etter at den var slått av. Glad i den er hun nok ikke, men jeg håper ikke hun blir like redd neste gang.

#støvsuger #bosch #proanimal #test #fornøyd #ny #shopping #blogg

12 kommentarer

Siste innlegg