Lyngen er på plass

Nå er høsten kommet, selv om det ikke ser sånn ut her jeg bor. De fleste løvtrærne er fortsatt ganske grønne og fine. Innimellom dukker det opp noen som har har skiftet farge. Jeg har hatt et ønske om å høstpynte på graven til foreldrene mine en stund, og ut på ettermiddagen i går dro jeg ned på Plantasjen ved Alna å kjøpte inn lyng.

Jeg hadde et ønske om å skaffe noen som ikke var så store, men de hadde ingen små der i det hele tatt. De eneste små de hadde, satt i grupper som igjen kostet ganske mye. Derfor endte jeg opp med å kjøpe 3 store og 2 små med hvite kvister som jeg ikke husker hva heter.

Skulle ha luket litt mer rundt kanten, men etter å ha stått med låvedøra i været en stund å ordnet, verket både ryggen og skuldrene. Jeg må tilbake å legge på granbar om en stund, og da skal jeg ordne litt mer. Jeg er fornøyd slike det ble nå. Av de som selv pynter gravene sine, var det kun noen få som hadde satt ned lyng. Akkurat der hvor mine ligger er det flest graver som blir stelt av gravlunden, og de har ikke begynt med høststellet enda.

#høst #stell #høststell #grav #gravlund #lyng #plantasjen #blogg

14 kommentarer

Siste innlegg