Da har jeg “Happy feet” igjen

Etter at jeg hadde vært å trent i går, dro jeg hjem å slappet av en liten stund før jeg dro ned til Godlia hud og fotpleie. Det var på tide å pusle litt ekstra om føttene mine igjen, og ingen gjør det bedre enn Monica ;o)) Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen… Den timen jeg er til fotpleie er så behagelig, og det gjør ikke bare godt for føttene men for hele kroppen.

Jeg har litt artrose i anklene mine også, så jeg pleier å sitte med bena i fotbadet her hjemme også. For at føttene og anklene mine skal bli mer avslappet, setter jeg på vibrering og bobler. Det gjør underverker. Siden jeg er så stiv i knærne, har jeg problemer med å pleie føttene mine selv.

Det var ikke så veldig lenge siden jeg var til fotpleie, så neglene mine var ikke så ille. Jeg får lett hard hud på helene og på stortærne, noe som er greit å få fjernet. De siste 10 minuttene av timen min, får jeg massasje av føtter og legger… Hva kan jeg si, jeg nærmest svever ut av døra etterpå så godt er det ;o))

Jeg har pleid å unne meg en hudpleietime et par ganger i året, men nå har det nok gått litt lenger tid siden jeg hadde det. Før jeg svevde ut av døra bestilte jeg meg en hudpleietime hos Eirin. Om det var ledig time før vet jeg ikke, men jeg ville ha i desember og første ledige ble 3. desember på formiddagen ;o))

#velvære #helse #fotpleie #nytelse #føtter #happy #hudpleie #blogg

8 kommentarer

Siste innlegg