Kattene må være fotomodeller

Som jeg fortalte i mitt forrige innlegg så har jeg kjøpt meg nytt 17 mm objektiv til Olympus kameraet mitt i dag. Da måtte jeg jo teste det litt også, og når mor løper rundt med kamera i hånden ender kattene ofte opp som fotomodeller. Det var ikke noe unntak i ettermiddag heller. De syntes ikke alltid at det er så veldig greit, og gjør alt for å se andre veier enn dit jeg vil de skal.

De fleste som har forsøkt å ta bilder av dyr eller barn, vet at det ikke alltid er så enkelt. Akkurat når du tror at du skal få DET perfekte bilde, så snur de på hode eller reiser seg opp å går sin vei. Ikke noe forskjell på om modellen har to eller fire ben der nei, hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinja hadde besøkt toalettet så hun satt å vasket pelsen i baken med benet i været, og jeg hadde henne så klar og fin. Innen jeg klarte å trykke ned utløser knappen, hadde hun senket benet. Bilde ble bra allikevel det, ikke sant?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ronja var ikke interessert i å være modell i dag, nei hun var mye mer interessert i å sove å nyte ettermiddagen i stolen på verdens mest hårete fleezepledd. Hun gadd ikke å lukke opp øyelokket en gang, hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinja derimot var veldig villig til å vise seg fram, og stirret rett inn i kamera hver gang jeg tok bilde av henne. Etter at hun hadde hvert modell en stund, var det ikke så gøy mer å hun ruslet inn. Der hoppet hun inn i huset i klorestativet, for der viste hun at hun får være i fred ;o))

#katter #modeller #foto #blogg

16 kommentarer

Siste innlegg