Irriterende, men også søtt

Akkurat når det begynte husker jeg ikke, men jeg mener nok at det var på slutten av 80-tallet en gang. Å “DET” er hudproblemene mine på fingrene og hendene mine. Med jevne mellomrom løsner huden å tørker inn, og jeg ender opp med å klippe den av i store flak. 

Jeg har vært hos x-antall hudleger opp igjennom årene, og det eneste de kunne tilby var fet kortisonsalve og bomullsvanter. Sistnevnte sånn at jeg ikke skulle grise ned alt jeg tok i. De har aldri helt klart å finne ut hva årsaken er, men jeg har funnet noen årsaker selv. Som for eksempel: jord, skitt på bilen, planter og forskjellige håndkremer. Skulle gjerne ha vist hvorfor jeg reagerer på disse tingene. Heldigvis har jeg funnet en fantastisk krem, som lindrer og forkorter angrepene som heter Agrosan. Jeg har sikkert fortalt om dette før…, trur eg!

Akkurat nå holder et nytt angrep på å utvikle seg, og jeg driver å klipper og klipper for å slippe å gå rundt så hudfillene vifter i vinden. I dag da jeg løsnet en hudblemme, kom et søtt lite hjerte fram <3 Det er veldig irriterende når disse angrepene kommer, men i dag var det litt søtt også, hihi!!

#hud #hudproblemer #irriterende #plagsomt #søtt #hjerte #agrosan #krem #blogg

18 kommentarer

Siste innlegg