Har du prøvd denne?

Når jeg steker kylling fileér som er rå, så syntes jeg ofte det kan bli litt lite smak. Så jeg “splasher” alltid opp i litt soya saus, noe som forandrer hele smaksbildet på et blunk. I flere år brukte jeg de sortene jeg fikk i daglivarebutikkene, men syntes aldri at det var sånn supergodt.

Så tipset søsteren min meg om en helt fantastisk soyasaus som heter Silver Swan. Hun brukte den når hun laget Pansit, som er en nudel, grønnsak og kyllingrett. Den gangen, for det er noen år siden, var det ikke så lett å få tak Silver Swan her i Oslo. Det var kun en asiatisk butikk i nærheten av der jeg jobbet som hadde den… Etterhvert var det flere som tok den inn, og jeg slapp å fly lange veier for få tak i den, hvis min faste var utsolgt.

Da Oppsal senter åpnet sine dører igjen etter å ha blitt revet, og bygget opp på nytt, kom det også en fantastisk butikk som selger mange forskjellige produkter fra utlandet, som for eksempel olivenoljer og soyasauser og mye annet spennende. Der hadde de også Silver Swan soyasausen, som er produsert på Phillipinene. Veldig happy for at jeg kan få tak i den på nærsenteret ;o))

Jeg har nevnt sausen for kolleger og venner som er glad i sushi, og de syntes at den passer veldig godt til det. 

Har du hørt om denne soyasausen?

#mat #soyasaus #silverswan #matlaging #godt #pansit #tips #blogg

21 kommentarer

Siste innlegg