Liker deg ikke…, enda!

Det er vel ca 14 dager siden jeg gikk til anskaffelse av ny støvsuger, noe Vinja (den ene katten min) ikke syntes var så greit. Første gangen jeg brukte den ble hun så fryktelig redd, at hun måtte sitte på armen for å få kos leeeeenge. (Hun er ikke en pus som har for vane å sitte på armen). Da brukte jeg en annen fot med egen motor, og som er fin til å fjerne rusk i teppet. Det ble da ekstra masse støy fra støvsugeren… 

Senere har jeg latt være å bruke akkurat den foten, og da har hun ikke blitt like redd. I går var det på tide å ta en runde med støvsugeren igjen, og jeg tok den fram å lot den stå en stund på kjøkkenet før jeg satte i gang. Tenkte at Vinja skulle få litt tid til å venne seg til den, og hun var bortom å snuste på den flere ganger…

Det kommer nok til å ta tid innen hun liker den “litt mer”, for jeg er realist å kjenner frk Pus så pass godt at hun kommer aldri til å godta den helt.

Da jeg satte i gang med å støvsuge lå hun på sengen min å fulgte med, men når jeg nærmet meg rommet og hun skjønte at jeg skulle inn dit også. Ja da forsvant hun inn i skapet, for hun har en egen hylle som hun går til når det er noe hun ikke liker eller blir skremt. For ikke å stresse henne opp noe mer lukket jeg døren inntil mens jeg holdt på å herje, og lukket opp igjen så fort jeg var var ferdig. Da stakk hun hode ut, hoppet opp i sengen igjen å la seg der for å se på mamsen jobbe videre.

Heldigvis ikke så dramatisk som første gangen, og så snart støvsugeren var satt inn i skapet var hun i hælene på meg med en gang… Årsak, jo det var på tide med ukens høydepunkt, en skål med våtfór ;o))

#katt #redd #engstelig #støvsuger #støy #bråk #blogg

10 kommentarer

Siste innlegg