Jeg tok meg god tid

Jeg fortalte for en stund siden at jeg heklet en juleduk på oppdrag for bestevenninen min. Hun sto for garnet og jeg gjorde jobben. Ettersom jeg har så vondt i nakken og skuldrene har jeg ikke kunnet sitte lenga av gangen, men noen omganger har det da blitt på kvelden. 

Det ble kjøpt inn 14 nøster med bomullsgarn, 12 røde og to hvite. Nå er duken ferdig, og jeg brukte 11 + litt av det 12 nøste med rødt, og 1 hvitt + litt av det andre. På et tidspunkt trodde jeg at det måtte kjøpes inn mer rødt garn, men det holdt.

Det å hekle duken var veldig gøy, men å feste løse ender er gørr kjedelig. Jeg brukte litt i overkant av en time på å feste dem. På den hvite borden ble det flest ender, ettersom jeg avsluttet alle toppene med å klippe av garnet. Forsøkte å hekle fastmasker langs kanten, for å slippe å klippe av garnet. Det ble ikke noe pent, så jeg valgte bort den løsningen å tok heller jobben med å feste i stedet.

Skal jeg være helt ærlig så syntes jeg at duken ble veldig fin ;o)) Hvis du syntes den ser posete ut i midten, så kommer det av at duken ikke er presset enda. Snakket med Bestisen, og hun sa at hun kunne presse den selv når det ble på tide å legge den på ;o))

#håndarbeide #hekle #duk #jul #juleduk #bomullsgarn #blogg

18 kommentarer

Siste innlegg