Man må jo kose seg litt

I uken som gikk fortalte jeg at jeg hadde kjøpt og bestemt meg for hvilken medisterpølse som skal stå på julebordet mitt. Nemlig Gildes julemedister pølse. Jeg hadde en pakke igjen med medisterpølse, som jeg bestemte meg for å ta til middag i dag. Det har vært dårlig med matlyst de siste dagene, men i dag kjente jeg på sultfølelsen og lysten til å spise godt igjen. Da var ikke valget så vanskelig, når det gjaldt hva jeg skulle ha til middag ;o))

Her plasseres kjeler og pannen rett på bordet, ikke noen elegante fat i dag nei. Den eneste gjesten er jo meg, og jeg gadd ikke å dekke fint på. Til medisterkakene ble det mine favorittpoteter, Kers Pink og Noras ferdige surklål. Så måtte jeg jo ha en boks med Falcon Bayersk øl, og Aquavit. Som du ser på flasken er det Juleaquaviten anno 2015 som fortsatt gjelder, så jeg er ikke så hard på’n akkurat. Jeg virkelig storkoste meg, og satt mye lenger ved matbordet enn jeg pleier å gjøre ;o))

Naboen var over å lånte mel for hun skulle bake rullekaker, og en stund etter kom hun inn med en fint stykke som jeg kunne ha til kaffen. Jeg er vanligvis ikke overbegeistret for rullekake, men denne var veldig god. Tror kanskje det er når den har vært i fryseren, jeg ikke syntes den er så god. Jeg mente at jeg hadde kremfløte i kjøleskapet, men det hadde jeg jo ikke. Kaken var like god uten krem den ;o))

Av og til er det love å kose seg ordentlig, er det ikke?

#middag #julepølse #medisterpølse #gilde #surkål #kerspink #nora #rullekake #kosefaktor #kos #nytelse #blogg

25 kommentarer

Siste innlegg