Sol ute og sol inne…

Når mørket forsvant på morgenen og dagslyset tok over, ja for det ble nemlig det, så åpenbarte det seg en knallblå himmel. Sola lå liksom å lusket bak trærne i det jeg fór ut av døra. Jeg sov dårlig i natt og våknet med en veldig stiv nakke, så jeg begynte senere på jobb i dag. 

Før jeg kom meg ut av døra hadde jeg klart å få i meg 2 kopper med kaffe, og da siste slurken var tatt hadde både hode og kroppen min våknet ordentlig til liv. Noen mener jo at kaffe ikke har noen innvirkning på kroppen, men jeg er av en helt annen oppfatning jeg da!!

Licensed from: valiunic pixabay.com

Det var noen minusgrader ute i dag, så jeg hentet fram den ene boblejakken fra skapet. Hittil har jeg brukt en ikke alt for kjukk vindjakke, men den hadde vært alt for tynn i dag. Jeg så speilbilde av meg selv i gangvinduet og måtte dra på smilebåndet, for jeg var så godt kledd at man skulle nesten tro at det var 20 minusgrader og ikke bare 3 – 4, hihi!

På veg hjem i dag skal jeg innom Hageland eller Plantasjen…., har ikke bestemt hvem enda. Må kjøpe noen lekakuler til å legge i bunnen av pottene som Kristtorn skal stå i. Jeg kjøpte flere store potter tidligere i høst, så det behøver jeg ikke å kjøpe i denne omgangen.

#sol #vær #høst #kaffe #velvære #kristtorn #natur #plante #blogg

14 kommentarer

Siste innlegg