Jeg var vist ikke så kjukk i hue

Jeg tror jeg burde holde meg til å hekle jeg, for dette med å strikke har jeg vist helt mistet teken på. Jeg hadde igjen 2,5 nøste med garn etter at jeg var ferdig med virus-sjalet mitt. Da tenkte jeg at, hey jeg strikker meg en lue. Fant et mønster hos Drops, på en enkel og grei lue, som jeg bestemte meg for å prøve.

Med godt mot satte jeg i gang, men helt lett var det ikke for garnet er ikke det letteste å strikke av. Det var vanskelig nok å hekle av det. Nå ja, jeg strevde meg fremover og litt etter litt så vokste arbeidet å det begynte å se ut som en lue. Litt romslig syntes jeg kanskje den var når jeg prøvde den før fellingen, hehehe!!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg….. Lua ble definitivt alt for stor, og jeg er ikke så kjukk i hode som jeg først trodde. Jeg strikket faktisk etter den minste størrelsen, men skulle nok ikke ha brukt pinner som var tiltenkt garnet. Skulle ha valgt kanskje 2 str mindre, da tror jeg lua hadde passet bedre. Nå ja, det var en læring det også, gjør vel ikke samme feilen igjen.

Som jeg sa i starten av innlegget så tror jeg nok at jeg skal holde meg til å hekle for det meste. Det ser ut til at jeg kan det best, men jeg skal nok prøve meg på litt strikking innimellom allikevel ;o))

#håndarbeide #strikke #lue #mislykket #stor #passform #humor #blogg

22 kommentarer

Siste innlegg