Jeg har tatt juleferie 🎄

Jeg holdt nesten på å skrive “Hjelp jeg har tatt juleferie”, men jeg lot det være for det er ikke så dramatisk ;o)) Det har seg nemlig sånn at jeg hadde hele 27 feriedager tilgode for 2018, ettersom jeg har gått sykemeldt i hele den tiden hvor det var planlagt å ta ferie.

I dag hadde sjefen og jeg vår ukentlig samtale, og da ble vi enig om at jeg begynner å ta ut ferien jeg tilgode fra mandagen av. Ettersom jeg ikke skulle jobbe i morgen, så kan jeg vel egentlig si at jeg allerede har ferie nå. Litt rart å tenke på at jeg ikke skal på jobb mer i dette året, men litt deilig også ettersom formen min svinger fra elendig til ganske bra fra den ene dagen til den andre. 

Nå har jeg heller ingen unnskyldning til å droppe baking heller….. Vel jeg hadde planlagt å steke krumkaker og serinakaker, men egentlig ikke noe mer enn det. Kanskje jeg skal prøve på noen flere slag også, men det skal ikke bli noen store porsjoner. For da kommer det nemlig ikke til å bli spist opp.

Hvordan er det med deg da, skal du ha juleferie eller blir det jobb?

#ferie #juleferie #fri #bake #kaker #krumkaker #serinakaker #julekaker #blogg

12 kommentarer
    1. Supert å ha ferie tilgode. Men synd med sykdom i deler av året da. Du må bare nyte dagene. Her i huset blir heller ikke julebaksten spist opp, men så dobler jeg alltid oppskrifter også da, he-he. Jeg har satt av baking på programmet til helgen 15. og 16. desember, har ikke tid før da. Så får vi håpe på julesnøen ligger også den 24. desember, krysser fingre for det. Klem <3

    2. Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk ;o)) Det skal bli veldig deilig å ha langfri akkurat nå kjenner jeg. Får jo god tid til å gjøre litt ekstra til jul ;o))

    3. toveview: Det beste hadde jo selvsagt hvert at jeg ikke hadde blitt dårlig, sånn at ferien ble tatt på sommeren. Allikevel skal jeg kose meg i disse dagene mot jul, og gjøre det jeg skal i et behagelig tempo ;o))

      Snøen laver ned her i Oslo, og det skal den vist gjøre hele natten. Den blir nok ikke liggende mange dagene, for det er mildvær i vente.

      Ha en riktig god natt ;o))

    4. Godt med noen fridager nå før jul. Jeg skal på jobben t.o.m. onsdag, men så begynner juletresalget her hjemme. Vi selger juletrær her, og håper å kombinere det med litt julebakst. Med de fleste av julekakene kan man lage deigen dagen før, og resten går ganske fort.

    5. Hanne Beate: Jeg ble ikke lei meg da sjefen foreslo at jeg kunne begynne med ferien nå på mandag. Plutselig var det noen avtaler og biter som falt på plass.

      Ja dere har litt å gjøre da utover med juletresalg i tillegg til andre ting som skal ordnes. Jeg skulle ønske jeg kunne ha ekte tre, for det lukter så godt, men jeg er dessverre alergisk ;o((

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg