Det er fortsatt liv…

Jeg vet ikke om du husker det, men i desember fikk jeg jo endelig tak i to kristtorn etter å ha lett etter det en stund. Disse har jeg dullet med mer enn noen andre planter jeg har hatt, og sørget for at de har fått nok vann som jeg fikk beskjed om.

De står i kjøkkenvinduet mitt for det er det eneste rommet jeg ikke har på varme. Ettersom de er uteplanter, som klarer seg fint ut på vinteren er de ikke så veldig happy for den kunstige varmen fra panelloven.


Jeg er jo veldig stolt av at jeg klarer å holde liv i dem, og at de til stadighet kommer med blomster som igjen blir til bær. Det er jo et tegn på at de trives. Hittil har det vært lite med tørre blader, bare noen få helt nederst, og så er det bare noen bær som har falt av. Det er de som har nådd slutten av livsløpet litt, så det var naturlig at de datt.Begge to har i tillegg til blomster og bær, også kommet med litt nye blader. De er fortsatt myke og lys grønne, men kommer til å forandre seg etterhvert.

Jeg vet at det er langt igjen til våren, og den tiden hvor de kan plantes ut, men så langt ser det jo ut til at de “kan” klare seg inne over vinteren.  Jeg krysser det som krysses kan å håper på det beste 🤞

#plante #tre #natur #kristtorn #blomster #bær #blogg

8 kommentarer

Siste innlegg