Frodiths vinterutfordring – Dag 7 Strevsom vinter

Så har jeg kommet til den 7’ende og siste dagen i Frodiths vinterutfordring hvor temaet er strevsom vinter.  Utfordringen går over syv dager, og du kan lese mer om den HER.

Bildet er fra i fjor da det kom så mye snø. Det var vanskelig å komme seg ned til t-banen, ettersom det ikke var brøytet. Med vonde og stive knær som ikke tåler så mye, var det veldig strevsomt for meg å gå nedover når det var mye snø på fortauer, gangveier og høye brøytekanter som skal forseres.


Nedenfor kan du se hvilke stikkord eller temaer vi skal tolke:
1. Vinterklær
2. Frost
3. “Isdans”
4. Snø
5. Vintermoro
6. Vinterlandskap
7. Strevsom vinter

Nå som utfordringen er ferdig blir det om ikke så lenge utstilling i Galleri Frodith.


#utfordring #tema #strevsom #vinter #foto #frodith #blogg

9 kommentarer
   1. Tusen takk 😊 Det er litt vemodig at vi er ferdig med utfordringen, for det har vært både gøy og utfordrende å være med. Vi har igjen utstillingen i Galleri Frodith da, og det er også alltid morsomt 😊

  1. Oi, der var det mye snø og dårlig brøyta! Jammen godt vi ikke har fått like mye snø i vinter, – greit med litt så det blir skiføre, men ikke så mye mer. Fine bilder du har vist under vinterutfordringen til Frodith! Blir moro å besøke galleriet hennes på søndag!

   1. Tusen takk 😊 Det har virkelig vært gøy å være med, og litt utfordrende ettersom man må finne bilder så man har noe til hver dag. Skal bli gøy å besøke Galleri Frodith, for jeg har ikke fått sjekket ut alle bidragene. Jeg er veldig glad for at det ikke har kommet så mye snø hittil i år. Håper virkelig at det fortsetter sånn også.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg