I morgen er det hverdag i gjen…

Når vi rundet desember og det nærmet seg slutten på 2018, hadde jeg igjen 27 feriedager tilgode. Etter en samtale med sjefen ble vi enig om at jeg skulle begynne å ta ut ferien fra 10. desember. Som sagt så gjort, og siden har jeg vært på ferie.


I morgen er ferien derimot over, og jeg skal tilbake igjen på jobb. Jeg er fortsatt 80% sykemeldt ut denne måneden, så det blir bare 3 korte arbeidsdager for meg å jobbe. Skal bli godt å komme i gang igjen, for jeg har nok vært mer rolig enn jeg burde ha vært.

Neste uke skal jeg til legen for oppfølging av sykemeldingen, og da er jeg klar for å senke sykemelding til 70% sånn at jeg jobber 30%. Går det greit så øker jeg litt til når vi kommer til mars. Jeg er nødt til å teste kroppen for å se hva den tåler, om den klarer av å jobbe mer.  Tar jeg det sakte så håper jeg virkelig det 😊

Problemet er bare at jeg er jo ikke trøtt på kvelden, men jeg bare må legge meg tidlig nå  i kveld allikevel å håpe på at Jon Blund kommer tidlig 😴

#ferie #tilgode #arbeid #sykemelding #søvnløs #sove #blogg

10 kommentarer
   1. Tusen takk ;o)) Så trøtt i tryne etter å ha stått opp før hanan gol, vet nesten ikke om jeg våken eller ikke. Siden jeg snakket med sjefen sist, har avdelingen flyttet og jeg måtte gå på jakt for å finne dem ;o))

  1. Lykke til på jobb. 🙂 Hørtes igrunnen litt godt ut … å gå på jobb … Veldig lenge siden jeg har kunnet si det. Håper du fikk sove godt i natt, slik at hverdagen ikke ble alt for hard til å begynne med.

   1. Tusen takk ;o)) Det var godt å komme på jobb å se kollegene igjen, selv om jeg måtte lete etter dem. Mens jeg var borte hadde avdelingen flyttet på seg, hihi!! Jeg sov godt i natt, men følte allikevel at det ikke var lenge nok når alarmen begynte å ule ;o))

  2. Den søvnen, den søvnen… slitsomme greier det der. Håper du finner ut at du er våken i løpet av dagen😊 Jeg går helt i svima på jobb noen ganger jeg også.

   1. Ja hva skulle vi gjort uten? Jeg våknet mer til liv når termokoppen min ble tom for kaffe, og da var det også på tide å gå hjem igjen. Det blir nok en tidlig kveld på meg i dag tenker jeg 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg