Noen ganger er jeg en idiot 🤣

At jeg er glad i jula, og liker å pynte heimen med mye nisser og julepynt er ikke å overdrive. Ettersom årene har gått har jeg lært meg å ikke overdrive pyntingen, men det er allikevel mye nisser over alt. Nissene hører jula til og uten dem klarer jeg ikke å helt å finne julestemningen 🎅🤶


For noen år siden kjøpte jeg disse to nissene hos Nille, og de har alltid hatt fast plass på hver sin side av tv-bordet. Jeg har alltid syntes de var søte og kanskje litt sammenpresset, men akkurat det var det jeg likte ved dem. At de så litt merkelig ut.

Så kommer vi til det som fikk meg til å føle meg som en idiot i dag. Jeg skulle rette litt på jakken til den ene nissen, og tok tak i skulderen på den men i stedet for å ta tak i jakken fikk jeg tak i benet. Plutselig begynte nissen å vokse, og desto mer jeg dro ja desto mer vokste den…..


Så nå står det to høyreiste nisser på hver sin side av tv-bordet, i stedet for to små tasser. Jeg begriper ikke at jeg ikke klart å finne ut av dette før, men da jeg kjøpte dem var de jo ikke trukket ut å damen i butikken sa ingenting om det heller.

Jeg hadde kanskje tenkt til å starte med å pakke bort jula rett over nyttår, men nå tror jeg at nissene skal få stå å strekke på bena sine en stund til. De trenger det etter å ha stått sammenpresset i så mange år.

#idiot #julepynt #julenisse #nisse #blogg

19 kommentarer

Siste innlegg