Ønsker alle en riktig god fredagskveld

Nå har jeg hengt opp kosebuksa og den store genseren, og tatt på meg litt finere klær. Jeg tok en febernedsettende for en stund siden, så nå føler jeg meg faktisk i litt bedre form.

Tenkte bare at jeg skulle stikke innom for å ønske dere alle en riktig fin fredagskveld, som er dagen før helgen. Selv har jeg fylt opp med litt bobler i glasset, og skal kose meg en stund.


Hvordan blir din fredagskveld?

#fredag #kos #bobler #blogg

19 kommentarer
  1. Artig fotomix. Ser jo ut som deg som pur ung – eller sånn jeg kunne ha tenkt meg deg som ung. Du er heldig som har sånne øyelokk. Mine er veldig tunge, og øyenskyggen synes knapt! 🙂

   1. Den fotomixen er et program jeg lastet ned som heter FaceGoo, som er noe av det samme som Faceinhole. Der har man tilgang til mange fine bilder og ansikter som man kan legge inn sitt eget ansikt. Litt gøy å leke seg litt med sånt innimellom.

    Jeg er nok ikke så ulik en yngre utgave av meg selv på dette bilde. Jeg hadde langt hår før, men det var mer brunt og så brukte jeg ikke biller. Det var også den gangen jeg hadde egne øyenbryn, nå er det nesten borte. Jeg har vært heldig å fått utdelt store åpne øyne, men har et øyelokk som henger litt jeg også. Det er ikke så veldig synlig bak brillene, og jeg bryr meg ikke så mye om det ;o))

   1. Det ble noen glass med bobler i kveld, hikk!! Ingen fare dama er helt edru, for boblene kom fra Sodastream maskinen, hihi!! Det er avslappende å sitte å tegne, og man glemmer alt som er rundt seg. Jeg tegnet veldig mye før, ikke det at jeg er noe flink, men syntes bare det var gøy ;o))

   1. Tusen takk ;o)) Jeg lekte meg litt med et program som FaceGoo, som en eller annen gang lastet ned. Veldig avslappende og behagelig kveld, og boblene var fra Sodastream maskinen, hihi Ha en fin lørdag du også ;o))

  2. Godt du er på bedringens vei. Her var det som du vet barnebarnkos, og det blir det til i morra.
   De har ikke så lyst til å stå opp i dag, så de la seg igjen og koser seg med å spille sammen på Ipad. Etterpå skal kanskje vi jentene ta en tur på City Syd. Får se hva jenta vil etterhvert.
   Hos bestemor og bestefar er det lov å kose seg lenge under dyna! <3

   1. Et lite tilbakesteg på formen i dag, noe som sikkert kom av at jeg bakset meg ut i snøværet i går. Koselig med barnebarna på besøk, og det er jo klart at det er litt mer lov til det meste hos bestemor og bestefar ;o)) Ha en fortsatt fin lørdag.

  3. Håper lørdagen din blir bedre uten febernedsettende. God bedring til deg. I gårkveld kom jentene hjem, så vi snakket om livet, økonomi og framtid. Relativt store temaet :)))). Og så koste vi oss. Fin lørdag til deg.

   1. Tusen takk ;o)) Jeg har nok måtte ty til febernedsettende i dag, og det avtalte besøket ble avlyst. Fant ut at det var greiest å være alene i dag. Ha en fortsatt fin lørdagskveld.

   1. Tusen takk ???? Hadde jeg bare hatt så flott hår, men det er jo lov å “juksa” litt, hihi! Jeg er ikke akkurat i toppform, men jeg er litt bedre nå i kveld enn jeg var tidligere på dagen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg