Pjusk dag med hete kinn

Dette har jammen vært en veldig sløv dag hvor formen ikke har vært på topp… Det mest anstrengende jeg har gjort, er å gå fram og tilbake mellom kjøkkenet og stua for å hente kaffe å litt å spise. Orket ikke så veldig mye mer heller!

Veldig greit med to kosete katter, som nærmest krangler om å få ligge i fanget mitt, når formen er dårlig. Ikke bare er det kos, men de varmer meg også når jeg fryser som jeg har gjort en del i dag.

Bilde lastet ned fra Pixabay!
Våknet til morgenen i dag med + 39 C i feber og en skikkelig sår hals i tillegg til hodepine.  Merket nok litt til det før jeg gikk å la meg i går, for jeg frøys og følte meg slapp å sliten, men tenkte at det glir vel over etter en god natt søvn.

Nå ble det ikke noe god natt søvn, for en av naboene hadde fest. Ikke av den typen med høy musikk og ville tilstander, men mer høylytt prat og latter. De hadde hengt opp nabovarsel om festen og at de muligens kom til å bli hørt, så det var jo greit.  Vanligvis har jeg ikke problemer med å sove om folk fester og har det gøy i naboleiligheten, men i går ville søvnen ikke komme. At jeg ikke fikk sove tror jeg ikke hadde så veldig mye med formen min å gjøre da.

Tror ikke at jeg skal strekke strikken for langt å sitte for lenge oppe i kveld. Nei, her blir det litt febernedsettende og senga om ikke alt for lenge.

#syk #feber #hals #hodepine #trøtt #sliten #blogg

12 kommentarer

Siste innlegg