hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Matti gikk av med seieren...

  • 06.11.2011, 21:51

Det var skikkelig spennende helt på slutten i Alt for Norge i kveld. Det sto mellom Matti og Britta, og det var ikke noen klar vinner ut fra hvordan programmet var laget. Jeg hadde ingen favoritt i dag!Til slutt var det Matti som gikk av med seieren, og som den store softien jeg ble jeg jo så innmari rørt når han møtte familien. Enda verre ble det jo nå Henriette overrasket han med foreldrene, som han trodde var hjemme i USA. 

 En av oppgavene i dag var å synge nationalsangen, og det er noe som får tårene til å renne på meg. Det går greit når jeg synger den selv, men når jeg hører andre synger den blir jeg bløt i hjerte :o)) Matti gikk av med seiren der, men jeg syntes nok at at Britta sang ordene og melodien best. Det var publikum som stemte på den de syntes var best, og jeg syntes nok at det var mest unge jenter i salen.... og Matti er jo en veldig kjekk kar :o))

Nå som han har truffet familien sin, håper jeg virkelig at kontakten blir opprettholdt!!

4 Kommentarer

bjarteogsidsel

06.11.2011 kl. 22:03
Åhhhja, vi såg på det og tårene trillet på meg...en verdig vinner Matti!

Koselig i Balestrand også..rett fra mitt eget hjemsted:-)

Ha en fin kveld da...

Sidsel

muumimamma

06.11.2011 kl. 22:18
Jeg har tenkt med meg selv at Matti og Britta muligens er i slekt, siden begge stammer fra samme lille sted og deres forfedre utvandret på samme tid. Det hadde jo vært kult om de fant ut det da :)

Vera Lynn

08.11.2011 kl. 13:27
bjarteogsidsel: Vettu, jeg er så dårlig på geografi så jeg trodde at Balestrand lå et helt annet sted, hehehe. Ha en fortsatt fin dag :o))

Vera Lynn

08.11.2011 kl. 13:49
muumimamma: Det er vel ikke så stort sted, så muligheten for det er jo tilstede. Vi får følge med i media, så kanskje det kommer noe der etterhvert :o))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no