Balkongtilværelse….

Satt ute på balkongen å slappet av tidligere i dag mens kattene surra rundt meg…. Når man skulle hatt kamera eller mobilen liggende ved siden av så har man det selvfølgelig ikke!! Vinja satt under klatrestativet og kikket opp, å med en gang så jeg ikke hva hun glante på… Så plutselig fikk jeg se en søt liten edderkopp som firte seg ned langt tråden sin, og da den var like ved Vinja slapp den taket i tråden og hoppet bort på nesa hennes. Hun satt helt stille å kikket på dette litte vesenet og lurte nok på hva hun skulle gjøre, men før hun rakk å reagere hoppet edderkoppen ned på gulvet å forsvart mellom plankene, og da begynte jakten. Hun fikk aldrig tak i den uansett hvor mye hun forsøkte, hehehe Jeg kunne se for meg at den rakte tunge til henne :o))


Edderkoppen forsvant tilslutt, og dukket frem igjen oppe på parasollen… Da var det Ronja sin tur til å jakte på den, men heller ikke hun klarte å få tak i den lille luringen. Hun er vanligvis en smart pus som pleier å få tak i byttet sitt, men i dag ble det 1 – 0 til edderkoppen :o)) I går hadde en stor flue klart å komme seg inn på balkongen, og den fikk Ronja tak i å hun kom inn i stua med den. Hun hadde hatt den i munnen, og da hun slapp den ned på gulvet var den helt ør og bare skenet rundt. Den ble ikke spist, men hun lekte med stakkarn en stund til å ble lei… Da var den ikke død enda, så jeg hjalp den videre til de evige jaktmarker!!

Etter å ha jaktet både høyt og lavt var det på tide å ta seg en aldrig så liten lur… Da hadde jeg endelig fått hentet fram mobilen, men som vanlig likte ikke Ronja da. Som alltid snur hun seg vekk når jeg skal prøve å ta bilde eller filme henne…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg