Grete Roedes Middelhavskylling

Middelhavskylling:

600 gr kyllingfilet
    1 ss olje
    1 ts salt
 1/2 ts pepper
    2 ss finhakket oregano eller tørket fra glass

Stek kyllingfileene i en panne med olje i 3 – 4 minutter på hver side.
Ha i salt, pepper og oregano og la fileene hvile i 3 – 4 minutter.

Tomatsaus:

     2 bokser med hakkede tomater, gjerne med krydder
     2 stk løk
     2 fedd med hvitløk 
     2 ss hakket frisk basilikum eller tørket fra glass
     1 ts sukker
     1 ts salt
   1/2 ts pepper 

Finhakk løk og hvitløk i en kjele med litt olje, til løken er blank.
Tilsett hermetiske tomater, sukker og basilikum. La alt putre i noen
minutter. Smak sausen til med salt, sukker og pepper.

Server kyllingfileene med fullkornspasta og tomatsaus. 

 

3 kommentarer
    1. Vi er glad i krydret mat her i huset, så jeg tilsetter nok litt chili også, som vanlig 🙂
      Takk for oppskriften!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg