Middelhavskylling:
600 gr kyllingfilet
  1 ss olje
  1 ts salt
 1/2 ts pepper
  2 ss finhakket oregano eller tørket fra glass
Stek kyllingfileene i en panne med olje i 3 – 4 minutter på hver side.
Ha i salt, pepper og oregano og la fileene hvile i 3 – 4 minutter.
Tomatsaus:
   2 bokser med hakkede tomater, gjerne med krydder
   2 stk løk
   2 fedd med hvitløkÂ
   2 ss hakket frisk basilikum eller tørket fra glass
   1 ts sukker
   1 ts salt
  1/2 ts pepperÂ
Finhakk løk og hvitløk i en kjele med litt olje, til løken er blank.
Tilsett hermetiske tomater, sukker og basilikum. La alt putre i noen
minutter. Smak sausen til med salt, sukker og pepper.
Server kyllingfileene med fullkornspasta og tomatsaus.Â
Â
Mmmm, det smaker nok godt, den ‘kyllingen’ mĂĄ jeg prøve, kanskje neste fredag/lørdag 🙂
Lillian: Det var knallgodt, men vi fant ut at man nok mĂĄ krydre mer enn det stĂĄr i oppskriften :o))
Vi er glad i krydret mat her i huset, så jeg tilsetter nok litt chili også, som vanlig 🙂
Takk for oppskriften!