hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Med glede, å nei da...!!

  • 17.03.2013, 15:42

Bunken med regninger hadde igjen nådd toppen, og bankkontoen var fylt opp så da var det bare å sette seg ned å betale dem... En av dem derimot var større enn de fleste andre, og det var definitivt ikke med stor glede jeg betalte den. Jeg hadde ikke noe valg, for skal jeg ha bil slipper jeg ikke unna den årlige avgiften....Jeg er ikke alene om dette pengesluket, nei det gjelder det fleste av oss.... Hva går egentlig disse pengene til? Det kan ikke være til å fixe og reparere gamle å slitte veier, for etter det jeg kan se så er de like hullete hvert eneste år. Ser bare småveiene her jeg bor, de er fulle av hull å da snakker jeg ikke om småhull.... Nei, det er store hull som du fort kan kjøre i stykker bilen i, surt!
2 Kommentarer

hobbyting

18.03.2013 kl. 06:46
Hva disse pengene brukes til, mitt tips er at de skal brukes til studietur til et land som har enda dårligere veier enn oss...

Vera Lynn

18.03.2013 kl. 20:44
hobbyting: Godt tips :o))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no