hits

Vera Lynn

- je suis prest -
 • Syk
 • 🤢 Au i magen 🤢

  • 29.09.2016, 18:35

  I natt/tidlig morgen våknet jeg med skikkelig magesmerter, og måtte bare komme meg opp i en fart å ut på det aller helligeste. På det tidspunktet var det kun magen som var veldig ugrei, men det var ikke lenge før jeg begynte å bli veldig kvalm også. Før jeg viste ordet av det, så var det full pakke på gang. Jeg prøvde å gå å legge meg igjen, men det kunne jeg bare glemme.

  cat's toilet

  cat's toilet

  Hva som var årsaken til at denne "dritten" kom akkurat nå er ikke godt å si.... Jeg gadd ikke lage meg middag i går kveld etter at jeg hadde plantet ferdig, og fant et par gamle pizzabiter i kjøleskapet som jeg spiste kalde. Om de heller burde ha vært i søppeldunken kan jeg bare spekulere på. Uansett om de var "of" eller ikke, så er de nå iallefall ute av kroppen.

  Ut over ettermiddagen har både kvalme og magen roet seg, og jeg forsøkte meg på litt mat. Matlysten var egentlig nede i kjelleren, men jeg hadde litt grønnsaksgryte i fryseren så jeg tinet og varmet opp den. Var spent på om jeg skulle klare å beholde den, og det gikk heldigvis bra å det smakte faktisk litt godt også. Uansett så trengte jeg å få i meg litt næring, for jeg var veldig slapp og sliten. Det ble lite søvn i natt, så jeg kommer nok til å sove godt denne natten håper jeg iallefall :o))

  #syk #uvel #magesmerter #kvalme #sove #toalettbesøk #blogg

  10 Kommentarer

  Søtmonsen :))

  29.09.2016 kl. 18:49
  Huff da ;o Ja, da var det nok noe du spiste ;o Bra det går bedre nå :)

  Vera Lynn

  29.09.2016 kl. 18:56
  Søtmonsen ): Ja det er mye bedre nå.... Det hjalp nok at jeg klarte å få i meg litt mat også tenker jeg :o))

  fruensvilje.blogg .no

  29.09.2016 kl. 18:59
  issa dette er det desidert værste å bli råket av,men jammen godt du føler deg bedre allerede,satser på at du fortsatt forblir bedre )

  Vera Lynn

  29.09.2016 kl. 19:15
  fruensvilje: Ja veit du, jeg tar en kraftig forkjølelse hver gang i stedet for dette her.... Tenker at jeg er tilbake til mitt vanlige rørete selv i morgen igjen :o))

  frodith

  29.09.2016 kl. 19:37
  Ja, sånn mat som har ligget er aldri godt å vite med den... Men da satser vi på bare litt mat-tull, og at det er over nå :-)

  Vera Lynn

  29.09.2016 kl. 19:39
  frodith: Det er definitivt over for denne gangen, uansett hva som var årsaken..... Heldigvis :o))

  dvergpinschere i mitt hjerte

  29.09.2016 kl. 21:02
  Uffda..ja, det måtte du også få nå da..masse basselusker der ute nå.. Håper nesten det bare var maten..så går det fort over...lykke til og god bedring!

  Vera Lynn

  29.09.2016 kl. 21:58
  dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk :o)) Tror det verste er over, og etter en god natt søvn er jeg oppe og i farta igjen i morgen tenker jeg :o))

  Den Rutete Skjorta

  29.09.2016 kl. 21:37
  Uffa da! Det er mye mulig det er noe som går, flere på jobb som har hatt begge deler og. God bedring :)

  Vera Lynn

  29.09.2016 kl. 22:05
  Den Rutete Skjorta: Takk :o)) Det kunne ikke ha kommet på et mer upassende tidspunkt, men det er ikke så mye å gjøre med akkurat det. Med forkjølelse kan man jo klare å gå på jobb, men ikke med dette!!

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Vera Lynn

  Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

  welcome-desi-glitters-5

  Welcome | Forward this Picture . .

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no