Balkongliv – dag 2 🌞

Desto flere dager vi får med strålende sol og snøens som drypper fra taket, ja desto mer lenger jeg etter våren og varmegradene. På morningen var det minusgrader og ganske kjølig, men når sola kom ble det ganske behagelig både ut og inne i solveggen :o))

Solen skinte og varmet mer enn den gjorde i går, og jeg måtte etterhvert kaste boblejakken jeg hadde tatt på meg. Det holdt å sitte i en vanlig langermet genser. Man blir ikke brun av at sola skinner på ansiktet igjennom vinduer, men jammen ble jeg ikke rød i ansiktet der jeg satt.

Jeg er egentlig en kaffedrikker, men i dag følte jeg sterkt for en søt kopp med te. Kjøpte et par poser i løsvekt rett etter jul, og jeg hadde bare smakt på en av dem. Skulle så gjerne ha fortalt hvilken sort de begge var, men jeg har dessverre klart å kaste papirstripsen som var rundt posen. Den første jeg smakte på var svart te, og den var grei men ingen stor favoritt. Den jeg smakte på i dag derimot var ikke svart te, og var fruktig og veldig god på smaken 

Pusene har bodd ute på balkongen fra sola kom til den gikk ned…. Da jeg gikk for at jeg syntes det begynte å bli kjølig, ble de der ute en god stund til. Når jeg derimot begynte å steke laksen jeg skulle ha til middag, kom de slentrende. Ikke det at hadde lyst på fisken, bare sin egen mat…

Jeg blir helt bløt i hjertet når jeg ser hvordan de koser seg ute på balkongen, og er så glad for at jeg skapte et nytt uterom der med glass rundt. Det er kun vi som har innglasset som kan begynne å bruke balkongen allerede nå. De andre må nok vente en stund til ;o))

#balkong #balkongliv #sol #varme #te #velvære #katter #februar #mandag #blogg

6 kommentarer
    1. dvergpinschere i mitt hjerte: Det har vært mange fine stunder sammen med gode venner, til langt ut i de små timer, på balkongen. Der står møblene ute hele året, og man når som helst gå å sette seg der. Et godt sted å være for både tobente og firbente :o))

    2. Ja, n̴ om dagen er det jammen flott! Smart ̴ innglasse verandaen, og s̴ er det bare ̴ lufte om det skulle bli for varmt. N̴ er det bare godt at sola skinner og varmer. Godt med en tekopp, Рjeg pleier ̴ drikke det sammen med lunsjen p̴ jobben + drikke vann. Ellers blir det noen kaffekopper ja.

    3. Marit: Tusen takk :o)) Fler og fler av naboene velger å glasse inn balkongen, for å få et ekstra rom som kan brukes det meste av året. Det er virkelig verdt hver eneste krone, spesielt siden jeg kan sitte der ute allerede nå :o))

    4. Hanne Beate: Ettersom sola er oppe såpass lenge nå, rakk jeg jammen hjem sånn at det ble 45 minutters nytelse. I høyde med overkroppen var det + 23C, men nede ved bena var det nok langt mindre :o)) Nå blir det kveldskaffe og tv fram til jeg skal finne senga. Ha en fortsatt fin kveld :o))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg