hits

Vera Lynn

- je suis prest -

Nyukhach eller The Sniffer

  • 15.05.2017, 22:51

Jeg fant en ny serie på Netflix i ettermiddag, som jeg begynte å se på. Den heter Nyukhach eller The Sniffer som den heter på engelsk. Jeg trodde det var en engelsk eller amerikansk serie helt til de begynte å snakke, for da skjønte jeg ingenting.... Den viste seg å være en Ukrainsk krimserie, og da blir det å lese underteksten for å få med seg handlingen. Først tenkte jeg at nei dette gidder jeg ikke, men så var det jo så fin.

Ettersom jeg var så sliten i kroppen etter trening og handleturen i dag har jeg sittet nesten litt apatisk i godstolen å sett på The Sniffer.Hovedrollene spilles av Kiril Käro som The Sniffer og Ivan Oganesyan som Col. Viktor Lebedev.

Hvis du ikke syntes det gjør noe å lese undertekst samtidig som du forsøker å følge med på handlingen, burde du sjekke ut denne serien. Det er greit å se på noe annet enn bare engelske og amerikanske serier innimellom også :o))

#film #tvserie #netflix #ukrainsk #nyukhach #thesniffer #verdtåse #mandag #mai #blogg

4 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

15.05.2017 kl. 23:34
Kos deg med serien og ha en god natt!

Vera Lynn

15.05.2017 kl. 23:54
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk, og det samme til deg :o))

Helge

16.05.2017 kl. 06:12
Ser sjelden på slike serier. Men nå skal vi få en ny TV-kabel inn i leilighetene og dermed blir 4 nye kanaler som man kan se på, tror det var 4. Men alle de var sportskanaler og sport ser jeg igrunn ikke så veldig mye på. Fikk jo før dette tilbud om ymse kanaler-pakker mot betaling men det sier jeg nei til. Jo desto flere kanaler man har desto flere timer foran TV blir det.

Vera Lynn

16.05.2017 kl. 10:44
Helge: Du har nok rett i det, at det fort kan bli mye tv-titting hvis man har mange kanaler. Jeg er nok litt tv slave, må jeg innrømme, og er det dårlig vær så sitter jeg nok å ser på en film eller en serie. Jeg har laget meg en favorittliste over de kanalene jeg ser på, men der er det ingen sportskanaler ;o))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Vera Lynn

Jeg er en sprudlende "dame" med mye humør, som enten bobler over med latter eller som er veldig eksploderende. Jeg har hatt to sett med foreldre, de som sørget for at jeg kom inn i denne verden, og så mine flotte adoptivforeldre som har betydd alt for meg. I 2000 bestemte jeg meg for å finne mine biologiske foreldre, og fant ut at de var fra Tinn i Telemark. For å gjøre en historie kort så ble jeg tatt i mot med åpne armer. Jeg gikk fra å være enebarn, til å få 4 flotte søsken (3 brødre og en søster) På bloggen skriver jeg om ting som opptar meg, som irriterer meg og om hverdagen min!!

welcome-desi-glitters-5

Welcome | Forward this Picture . .

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no